Remu Aaltosella erikoinen keikka: Sokkosillaan mennään

Legendaarinen Hurriganes-rumpali Remu Aaltonen esiintyy Helsingissä keskiviikkona erikoisella kokoonpanolla.

Remu Aaltonen keikkailee keskiviikkona Helsingin Hard Rock Cafen hyväntekeväisyyspikkujouluissa. Uudelle lastensairaalalle varoja keräävällä keikalla esiintyy myös Pelle Miljoona. Tosin Remu hyppää lavalle uusien soittajien kera.

– Jätkät on Tampereella ja pitkin mäkeä, niin pyydin messiin yhden pariskunnan Salosta. Toinen heistä soittaa 12 kielistä kitaraa ja toinen normaalia, joten me yritetään keksiä joku prokkis.

Kokenut rokkari ei illan keikan haasteista paljoa hätkähdä, vaan lähtee rauhallisin mielin suuntaamaan Porvoosta Helsinkiin.

– En ole aiemmin heidän kanssa soittanut, sokkosillaan mennään. Sitten vain lätkitään menemään, inspiraatiolla. Sound check sentään tehdään, Remu nauraa.

Auto-onnettomuudessa vuonna 2012 jalkansa loukannut Aaltonen vakuuttaa pärjäävänsä keikoilla.

– Sen kun hyppää vain hissun kissun vaapula vissun, hiljaa hyvää tulee.

Joulukuun alussa Remu kauppasi rumpusettiään Facebookin kautta. Nyt muusikko kertoo saaneensa rummut myytyä.

– Rummut lähti hyvään mestaan, metsän reunaan. Varmasti olisi riittänyt ostajia, mutta lopullista hintaa en kerro, Remu toteaa salaperäisesti.

Keikan jälkeen Aaltonen aikoo heittäytyä mukaan joulutunnelmaan.

– Pieni piruetti sen jälkeen ja sitten tip tap pakolliset joulutouhut. Joulu menee iisisti skidien messissä, kun on noita pieniä tonttuja. Pakolliset kuviot ja himapippalot, Remu tuumaa.

Lue myös:

    Uusimmat