Mainos

Relander jätti nettikirjasta tutkimuspyynnön poliisille

Soneran ex-toimitusjohtaja Kaj-Erik Relander on jättänyt kohutusta nettikirjasta tutkimuspyynnön poliisille.

Soneran entinen toimitusjohtaja Kaj-Erik Relander on jättänyt keskusrikospoliisille tutkimuspyynnön kesällä ilmestyneestä nettikirjasta, kirjoittaa Arvopaperi -Online.

Kaj-Erik Relander pyytää keskusrikospoliisia selvittämään kesällä Internetissä ilmestyneen kirjan kirjoittajat. Relanderin mukaan on syytä selvittää onko kirjoittaja tai kirjoittajat syyllistyneet rikokseen.

-Kyse on perättömistä väitteistä ja haluan tekijät vastuuseen. Kyse on herjauksesta, mutta vaatimuksia harkitsen sitten, kun asia selviää", Relander kertoo Arvopaperi Onlinelle.

"Mihin hävisivät Soneran rahat" -nettikirjassa väitetään Relanderin johtaneen Soneran sisäiseen kaaokseen ja vihjaillaan hänen syyllistyneen taloudellisiin väärinkäytöksiin.

Nettikirja julkaistiin nimettömänä internetissä kesäkuun loppupuolella. Kirjassa väitetään Relanderin syytösten lisäksi muun muassa , että Sonerassa ei tehty lainkaan riskianalyysiä ennen Saksan umts-luvan ostamista. Lisäksi kirjassa väitetään Suomen hallituksen sisäpiirin antaneen suostumuksensa umts-investoinneille.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.