Reino Nordinia epäillään rattijuopumuksesta: "En ole ikinä ajanut päihtyneenä, enkä aja"

Laulajatähti kommentoi MTV.fille epäilyjä päihtyneenä ajamisesta.

Poliisi pysäytti laulajatähti Reino Nordinin, 33, sunnuntai-iltana Helsingin Ullanlinnassa, uutisoi Seiska.

Lehden mukaan poliisi teki Nordinille ruumiintarkastuksen ja tutki tämän auton taskulampulla. Tämän jälkeen miehen auto jäi parkkiin ja hän lähti poliisien mukaan. 

Tutkinnanjohtaja Lasse Jortikka vahvistaa MTV.fille, että sunnuntai-iltana pysäytetyn BMW:n kuljettajasta on tehty rikosilmoitus. Kuskia epäillään rattijuopumuksesta ja huumausainerikoksesta. Jortikka ei vahvistanut epäillyn nimeä. 

– Rikoksesta epäilty kutsutaan kuulusteluun lähipäivinä, Jortikka kertoo. 

MTV.fi tavoitti Reino Nordinin puhelimitse kommentoimaan asiaa.

– Minua on vähän käsketty, että en saa enää kommentoida, koska tutkinta on kesken. Sen voin sanoa, että päihtyneenä en ole ikinä ajanut enkä aja. Se on ainoa kommenttini, Nordin sanoo.

– Olen vastuullinen autoilija. Siinä oli sellainen typerä juttu, että minun perääni laitettiin poliisit siksi, että minun autoni oli parkissa kadulla. Sitten minua epäiltiin päihtymyksestä, mutta verikokeissa ei pitäisi näkyä mitään. Tästä lähti tällainen paskamyrsky.

Tutkinnanjohtaja Jortikan mukaan testien tuloksia joudutaan odottelemaan vielä muutaman viikon ajan. Vasta sen jälkeen tapaus voi siirtyä syyteharkintaan. 

Lue myös:

    Uusimmat