Reijo Taipaleen tyttäreltä koskettava kirjoitus: "Musertavan surun ja kaipauksen keskellä tuo lohtua ajatus siitä, että isä on nyt päässyt Satumaahan"

Iskelmälegenda Reijo Taipale kuoli eilen perjantaina 26. huhtikuuta 79 vuoden ikäisenä. Taipaleen tytär kirjoittaa isästään sosiaalisessa mediassa.

Eilen menehtyneen laulaja Reijo Taipaleen tytär Krista Taipale kirjoittaa Facebookissa koskettavasti isästään.

– Perhettämme on kohdannut syvä ja suuri suru: rakkaamme – äitimme puoliso, isämme ja lastemme isoisä Reijo on nukkunut pois, tytär aloittaa kirjoituksensa.

– Tämän musertavan surun ja kaipauksen keskellä tuo lohtua ajatus siitä, että isä on nyt päässyt Satumaahan – paikkaan, josta hän on laulanut suomalaisille yli viisi vuosikymmentä kestäneen uransa ajan.

Krista Taipale toteaa kirjoituksessaan, että hänen isälleen taiteilijana ehdottomasti tärkein asia oli hänen yleisönsä, suomalaiset ihmiset.

– Isä halusi myös tuoda laulujensa myötä ihmisille lohtua ja toivoakin elämän vaikeina aikoina. Reijo-isä arvosti ja rakasti kaikki nämä vuosikymmenet yleisöään erittäin syvästi. Hän koki vahvasti myös yleisönsä suuren kiintymyksen häneen, "meidän Reiskaan".

– Isä on koskettanut elämänsä aikana tuhansien ihmisten sydämiä jättäen niihin pysyvän muiston ja lämpimän tunteen.

Tytär kertoo kirjoituksessaan, että Reijo Taipale siunataan vain läheisten ja perheen läsnäollessa.

Laulajalle voi käydä kirjoittamassa viimeisen tervehdyksen muistokirjaan Oulunkylän kirkossa Helsingissä. Tarkemmat tiedot löytyvät Facebook-postauksesta.

Kukkavihkojen ja adressien sijaan omaiset pyytävät tekemään lahjoituksen Suomen Aivosäätiön Alzheimer-tutkimusrahaston tilille.

– Jäämme kaipaamaan niin kovin rakasta puolisoa, isää ja isoisää. Tässä hetkessä ei ole sanoja – ainoastaan syvä kaipaus ja kiitollisuus. Vaikka isä on nyt poissa, hänen musiikkinsa jää meille kaikille ja jälkipolvillemme elämään kauniiksi säveliksi ja muistoksi, Krista Taipale kirjoittaa.

– Olemme äärimmäisen surullisia. Pyydämmekin ystävällisesti, että media ja suuri yleisö kunnioittaa perheemme yksityisyyttä ja antaa meille sururauhaa tänä vaikeana aikana.

Krista Taipale kiittää lämpimästi myötäelämisestä ja tuesta. Hän päättää kirjoituksen liikuttaviin sanoihin.

– Hyvää viimeistä matkaa Satumaahan, isä-kulta – kiitos niin paljosta, ihan kaikesta!


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja