Reid Gardiner otti maalipörssin haltuunsa, Henrik Haapala avasi umpitukossa olleet hanat – katso SM-liigakierroksen kaikki osumat

Maalikooste: JYP - KalPa 5:43
Videolla maalikooste ottelusta JYP–KalPa.

Jääkiekon SM-liigassa perjantain kierroksella ohjelmassa oli kuusi ottelua.

Hämeenlinnassa Ilveksen maaliton jana katkesi vihdoin, kun Henrik Haapala osui toisessa erässä. Ilves ehti kuitenkin tehdä seurahistoriaa putkensa kanssa. Ilves oli maaleitta 182 minuutin ja 42 sekunnin ajan.

HPK oli lopulta parempi lukemin 4–2.

Maalikooste, HPK–Ilves:

Maalikooste: HPK - Ilves 5:26

Mikkelissä Kärpät jatkoi väkeviä otteitaan, kun se kaatoi Jukurit 2–1. Vieraiden voittomaalista vastasi Ludwig Byström.

Maalikooste, Jukurit–Kärpät:

Maalikooste: Jukurit - Kärpät 5:03

Jyväskylässä JYP koki pudotuspelihaaveidensa kannalta karun tappion, kun se hävisi KalPalle 4–5. JYPin toiveita piti elossa Reid Gardiner, joka nousi kahden osuman iltansa myötä SM-liigan maalipörssin kärkeen. Gardiner on osunut tällä kaudella 21 kertaa.

Maalikooste, JYP–KalPa:

Lahdessa Pelicans pöllytti paremman kerran SaiPaa, joka jäi lahtelaisten jalkoihin peräti lukemin 7–2. Kotijoukkueen ykköstehomiehenä toimi Elias Vilen (0+3).

Maalikooste, Pelicans–SaiPa:

Maalikooste: Pelicans - SaiPa 6:22

Tampereella Tappara kävi kovaa miekkailua Sportia vastaan, joka ei meinannut millään luovuttaa. Tappara oli lopulta parempi Valtteri Kemiläisen kahden maalin iltapuhteen myötä lukemin 4–3.

Maalikooste, Tappara–Sport:

Maalikooste: Tappara - Sport 5:45

Turussa KooKoo haki pudotuspelihaaveidensa kannalta tärkeän voiton, kun TPS kaatui voittomaalikilpailussa 2–1.