Redrama ei olisi voinut aiemmin uskoa, että voisi pysyä erossa alkoholista ja huumeista – kuivilla nyt kymmenen vuotta

Rap-artisti kiittää läheisiään saamastaan tuesta. 

Rap-artisti Redrama, oikealta nimeltään Lasse Melberg on puhunut avoimesti julkisuudessa päihderiippuvuudestaan. Kaksi päivää sitten tuli tasan kymmenen vuotta siitä, kun mies päätti laittaa korkin kiinni lopullisesti. Asiasta hän kertoo Instagram-videossa. 

 – Jos joku olisi sanonut minulle, että pystyn pysymään täysin erossa alkoholista ja huumeista kymmenen vuotta, en olisi voinut ikinä uskoa heitä, Redrama toteaa videolla. 

– Haluan vain kiittää niitä, jotka ovat olleet tukenani asiassa. En olisi pystynyt tähän yksin. En voisi olla kiitollisempi. On todella, todella hankala selittää sitä tunnetta kuinka kiitollinen olen.

Redraman rehellinen päivitys on kerännyt kommentteja. 

– Niin ylpee susta veli, televisiopersoona Heikki Paasonen kirjoittaa kommenttikenttään.

– Hieno homma Redrama, oon niin ylpee sinusta, eräs seuraajista kirjoittaa. 

Oksensi verta 

Rap-artisti on puhunut vuosien aikana avoimesti päihderiippuvuudestaan. Hän  kertoi vuonna 2014 esimerkiksi Helsingin Sanomien haastattelussa päätöksestään lopettaa juominen.

– Tajusin, ettei mulla ollut enää voimia eikä mielenkiintoa jatkaa edestakaisin rimpuilua viinakoukun kanssa, hän totesi tuolloin. 

– Olin fyysisestikin huonona, en ollut syönyt mitään päiväkausiin, olin oksentanut verta. Yhtäkkiä huono olo katosi. Taas kaikki oli kirkasta, mutta hyvällä tavalla. En kuullut ääniä tai nähnyt näkyjä. Olo oli vain höyhenen kevyt ja hyvä.

Juominen loppui siihen hetkeen. Päätös päihteiden jättämisestä oli helpotus myös perheelle. 

– Ystävät ja lähipiiri ovat olleet tosi onnellisia siitä, perhe varsinkin. He ovat ehtineet jo kärsiä siitä, mitä se minulla oli pahimmillaan. Se pääsi melko pitkälle. Nyt heidän ei nimittäin tarvitse olla huolissaan joka päivä, Redrama kertoi Huomenta Suomen haastattelussa. 



Lue myös:

    Uusimmat