Red Bullin Helmut Marko näpäyttää Mercedestä – "En usko eskaloituvan samalla tavalla"

Saudi-Arabian GP:n tapahtumat kohauttivat – urheilutoimittajat käyvät läpi alkukauden puhutuimmat aiheet 8:19
Saudi-Arabian GP:n tapahtumat kohauttivat – tässä F1-alkukauden puheenaiheet.

Kovaksi sanailuksi ja kulissipeliksi kärjistyneen viime kauden jälkeen F1-talli Red Bull nauttii nyt taistelusta Ferraria vastaan Mercedeksen sijasta.

Vielä viime joulukuussa käynnissä oli yksi kaikkien aikojen dramaattisimmista mestaruustaisteluista Red Bullin ja Mercedeksen välillä. Nyt Lewis Hamilton oli kaukana kärjestä yllettyään vasta kymmenenneksi pahojen säätöongelmien takia.

– Tässä on uusi taistelupari, Red Bullin neuvonantaja Helmut Marko sanoo hollantilaiselle Telegraafille kamppailusta Ferrarin kanssa.

– Mercedes on ainakin puoli sekuntia liian hidas tällä hetkellä, mutta ehkä he pystyvät ratkaisemaan ongelmansa. Me emme kuitenkaan nuku myöskään. Teemme kovaa töitä kehittääksemme autoa.

Red Bull kävi viime kaudella Mercedeksen kanssa mestaruustaistelun, jossa mitään keinoja ei jätetty käyttämättä. Marko mukaan Ferrarin kanssa kisaaminen on – ainakin tähän asti – sujunut kunniakkaammissa merkeissä.

– Minusta on upeampaa taistella Leclercia ja Ferraria kuin Mercedestä vastaan. Se käydään nyt enemmän urheilullisella tasolla, Marko näpäyttää.

– Tiedän, että olemme ajaneet vasta kaksi kisaa, mutta en usko sen eskaloituvan samalla tavalla kuin Mercedeksen kanssa, hän ennustaa.

Lue myös:

    Uusimmat