Mainos

"Red Bull valmiimpi kuin koskaan minun aikanani" – Ricciardo haluaa haastaa Mersun ja Ferrarin

6:35

Red Bull -kuljettaja Daniel Ricciardo katsoo itävaltalaistallin olevan valmiimpi alkavaan F1-kauteen kuin vielä kertaakaan aiemmin hänen ajaessaan tallissa.

MAINOS

F1-kausi C Morella

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

Tilaa C More tästä ja varmista paikkasi F1-eturivissä!

Viidettä kauttaan tallissa aloitteleva Ricciardo odottaa avauskisaa optimistisena. Aussikuski katsoo tilanteen olevan nyt talvitestien päätyttyä edellisvuosia parempi.

- Olemme aivan varmasti valmiimpia kuin viime vuonna – ja luultavasti valmiimpia kuin yhtenäkään aiempana vuotena, jotka olen ollut tallissa. Meillä on mielestäni silti vielä parannettavaa, mutta se on normaalia, Ricciardo kertoi motorsport.comin mukaan.

Ricciardo kertoo Red Bullin kyenneen viemään onnistuneesti läpi suunnitellun testiohjelman, vaikka kurja sää Barcelonassa viime viikolla heittikin kapuloita tallin rattaisiin.

- Asia ei ole aina ollut niin. Etenkin muutamat edellisvuodet ovat olleet meille vaikeita. Viime viikko oli turhauttava, mutta tällä viikolla saimme onneksi tehtyä paljon enemmän asioita, Ricciardo totesi.

Aussikuski arvioi tallinsa olevan nyt entistä lähempänä Mercedeksen ja Ferrarin suorituskykyä.

- Emme ole vielä nopein auto. Meidän täytyy vielä löytää hieman lisää aikaa, mutta olemme mielestäni riittävän lähellä ottaaksemme osaa jahtiin, Ricciardo kiteytti.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.