Red Bull -pomo torppasi Max Verstappenin MotoGP-haaveet: “On yhä liian järjetön”

Formula ykkösissä kilpailevan Red Bull -tallin kuljettajan Max Verstappenin on turha pyytää talliltaan lupaa hypätä MotoGP-pyörän selkään, jyrähtää itävaltalaistallin neuvonantajana toimiva Helmut Marko.

Verstappen on kertonut arvostavansa ratamoottoripyöräilyn kuninkuusluokan korkealle. Hollantilaista miellyttää etenkin kisojen arvaamattomuus.

– Seuraan MotoGP-sarjaa, koska voittajasta ei voi koskaan olla täysin varma. Kuljettajat voivat olla kilpailukykyisiä jopa satelliittitalleissa. Jos voimme ottaa siitä jotain opiksemme, niin se olisi hyvä juttu, Verstappen kertoi hollantilaiselle De Telegraafille.

Markon mukaan Verstappenin on kuitenkin syytä keskittyä lajin seuraamiseen vain katsojan ominaisuudessa. Lupaa kaksipyöräisen testiin kuumapäisenäkin tunnetulle hollantilaiselle ei ole luvassa.

– Ei ole mikään ihme, että F1-kuljettajat seuraavat innoissaan MotoGP:tä ja haluavat kokeilla sellaista konetta. Olen kuitenkin kieltänyt sen Max Verstappenilta. Hän on yhä liian järjetön tehdäkseen sellaista, Marko jyrähti.

Lue myös:

    Uusimmat