Red Bull -pomo ei jaa Laudan huolenaiheita: "Epäreilua kritiikkiä"

Mercedes-pomo Niki Laudan F1-sarjan omistajaa Liberty Mediaa kohtaan osoittama kritiikki ei ole reilua, katsoo Red Bull –tallipäällikkö Christian Horner.

Lauda kertoi Brasilian kisaviikonloppuna medialle olevansa huolissaan formulasarjan uuden omistajan Liberty Median kaavailemista uudistushankkeista. Horner sen sijaan vakuuttaa täyttä tukeaan amerikkalaisen mediajätin visioille.

- Nikin kommentit olivat mielestäni hieman perusteettomia ja epäreiluja. Kerrankin formula ykkösiin on pestattu erityisosaajia, kuten Ross Brawn ja hänen kokoamansa tiimi. He tekevät asianmukaisia analyysejä, Horner kommentoi motorsport.comille.

- Liian monta kertaa päätöksiä on tehty suoraan lonkalta ampuen. Kenties asiat eivät etene sillä vauhdilla kuin Niki toivoisi, mutta nyt otettu lähestymistapa on oikea. On mielestäni epäreilua kritisoida heitä, koska aikaa on kulunut vasta yhdeksän kuukautta, eikä valmista suunnitelmaa ole vielä esitelty.

- Red Bullilla ei ole mitään ongelmia heidän tekemänsä työn tai lähestymistapansa suhteen. Odotamme mielenkiinnolla, millaiset heidän suunnitelmansa ovat vuodesta 2021 eteenpäin, Horner lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat