Red Bull -kuski tyrmää Valtteri Bottaksen mainitseman epävarmuuden – "Paikkaasi silti kytätään"

11:05
Venäjän F1-kisan ennakko: Valtteri Bottaksella huippusauma – Sotshin radan erikoisuus voi aiheuttaa monenlaista taktikointia

Red Bullin Sergio Perez ei ota murheita ja paineita elementistä, josta Valtteri Bottas on puhunut Mercedes-vuosiensa aikana. Bottas on usein viitannut siihen, miten lyhyet jatkosopimukset ovat aiheuttaneet hänelle epävarmuutta ja turhautuneisuutta.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Meksikon GP 5.-7.11.

Pe: 1. harjoitukset klo 19.25, 2. harjoitukset klo 22.55

La: 3. harjoitukset klo 18.55, aika-ajot klo 21.55, ennakkotunnelmat klo 21.00

Su: Meksikon GP klo 20.55, ennakkotunnelmat klo 20.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Asia nousi viimeksi tapetille, kun Bottas teki monivuotisen sopimuksen Alfa Romeon kanssa. Suomalaiskuski nosti sopimuksen pituuden ja sen luoman jatkuvuuden isosti esille.

Red Bullilla Max Verstappen on tehnyt energiajuomayhtiön kanssa pitkiä sopimuksia. Sen sijaan hänen tallikaverinsa on vaihtunut tiuhaan tahtiin.

Täksi kaudeksi Verstappen sai rinnalleen Sergio Perezin, joka onnistui antamaan tarvittavat näytöt jatkosopimusta varten. Mutta kuten Bottas, myös Perez on tehnyt vuoden mittaisia kontrahteja. Täten ensi kesänä hänen jatkonsa on taas tapetilla.

– Ei se minua niin haittaa, Perez sanoo aiheesta Motorsport.com:lle.

– Vaikka saisit pidemmän sopimuksen, paikkaasi silti kytätään, Perez huomioi.

Perezin Red Bull -jatko ei ollut mitenkään päivän selvä juttu. Meksikolaisen otteet ovat ailahdelleet kauden edetessä. Pereziltä on myös nähty kohtalokkaita, isoja virheitä.

Perez on tällä hetkellä kuljettajien MM-sarjassa viidentenä.

– Mietin aina vain seuraavaa kisaviikonloppua. Homma ei toimi, jos ajatus karkaa pidemmälle. Ja ihan sama vaikka saisin pidemmän sopimuksen. Ei sitä siltikään voisi vain yhtäkkiä höllentää, Perez pohdiskeli.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja