Real Madridin Sergio Ramosille kyseenalainen hattutemppu: rankkari, punainen kortti ja tappio pikkuseuralle

La Ligan lilliputti Girona yllätti jättiläisen Real Madridin 2–1. Real Madridin tähtipuolustajalle Sergio Ramosille ilta oli synkeä.

Sergio Ramos pelasi palloa rankkarialueella kädellä 63. minuutilla ja sai keltaisen kortin. Gironan Christian Stuani sijoitti pallon varmasti maaliin ja ja tasoitti lukemiksi 1–1.

Girona sai pallon kerran jo tolppaan, mutta parempaa oli kuvassa. Portu iski vastahyökkäyksestä vieraat 2–1-johtoon 75. minuutilla.

Ramos oli kyseenalaisesti esillä vielä 89. minuutilla, kun hän otti punaisen kortin. Ramos yritti liian vaarallista saksipotkua.

Kaikki La Ligan ottelut suorina lähetyksinä osoitteessa cmore.fi. C Moren kanavat ovat vapaasti katsottavissa tämän viikonlopun (15.-17.2.) ajan!