Real Madrid -tähden hevosenpotku ratkaisi Napolissa – Arsenal suistui odottamattomaan tappioon

Maalikooste: Napoli - Real Madrid 2:31
Maalikooste: Fede Valverden kanuuna puhui Stadio Diego Armando Maradonalla – Real Madrid löi Napolin 3–2

Jalkapallon Mestarien liigakauden alku on antanut Manchester Unitedin hollantilaisvalmentajalle Erik ten Hagille mietittävää. ManU on hävinnyt A-lohkossa kauden molemmat ottelunsa, kun turkkilainen Galatasaray poistui tiistaina Old Trafford -stadionilta voittajana maalein 3–2.

Englantilaisseurojen alennustilaa alleviivasi B-lohkossa Arsenalin 1–2-vierastappio Ranskassa Lensia vastaan.

Mestarien liigan voittajasuosikkeihin kuuluva Bayern München voitti A-lohkossa vieraissa vaivoin FC Kööpenhaminan 2–1. Kööpenhamina kävi toisella puoliajalla 1–0-johdossa.

Maalikooste: FC Kööpenhamina - Bayern München 4:12
Maalikooste: FC Kööpenhamina sysäsi Bayern Münchenin raiteiltaan – hetkeksi

C-lohkon huippukohtaamisessa Real Madrid kaatoi vieraissa Napolin 3–2. Realin 3–2-voittomaalin laukoi 78. minuutilla kanuunakuudilla Federico Valverde, mutta osuma merkittiin Napolin Alex Meretin omaksi maaliksi.

D-lohkossa Inter kukisti kotinurmellaan Benfican 1–0, ja B-lohkossa PSV ja Sevilla tasasivat pisteet maalein 2–2.

Maalikooste: Lens - Arsenal 2:42
Maalikooste: Arsenalille kivulias tappio Ranskassa ja huolestuttavia uutisia – Bukayo Saka vaihdettiin kentältä loukkaantumisen vuoksi