Mainos

Ready in 5: Nopeasti maukkaan täydellistä ja terveellistä ruokaa

Haluatko välillä, että ikuisuuksia kestävä liotuksen ja keittämisen aikakausi loppuu? GoGreen ”Ready in 5” on mullistava kuivien herneiden ja linssien uusi tuoteperhe, jonka ansiosta liotus jää pois ja keittoaikakin lyhenee laatuun tai makuun vaikuttamatta.

Välillä aika ei vain riitä. Pidämme alusta alkaen itse valmistetusta ruoasta, mutta palkokasvien käyttö vaatii tietynlaista suunnittelua, kun ruoka halutaan pöytään tiettynä ajankohtana. Eli suunnittelu täytyy aloittaa vuorokautta ennen.

GoGreen muuttaa tämän käytännön. Nyt herneiden ja linssien käyttö käy nopeammin, inspiroiden, ilman pitkiä valmisteluja. Olemme kehittäneet palkokasvituotteet, jotka on esikeitetty ja sen jälkeen ilmakuivattu hellästi. Tuotteet myydään kuivatavarana, mutta ne ovat syömäkypsiä, kun niitä keittää muutaman minuutin.

”Ready in 5”tuoteperheen tuotteiden maku, ravintoarvot ja laatu vastaa täysin perinteisesti kuivattujen palkokasvien arvoja, mutta niiden valmistaminen on niin paljon nopeampaa, että saat aikaa muiden asiottesi hoitamiseen.

Suomen nopein herne?

Hernekeitto on suomalaista perinneruokaa. Mutta usein liottaminen unohtuu ja keittoaikakin on pitkä. Ruokapöydässä on jo nälkäisiä ruokailijoita, ja kukapa haluaisi odottaa? Siksi olemme kehittäneet pikaherneet. Sama hyvä maku ja tuote, samanlaiset ravintoarvot. Mutta ei suunnittelua eikä valmisteluja.

Siispä kokeile keittää hernekeitto alusta alkaen itse, sen sijaan, että ostat sen tölkissä. Tai valmista kotitekoista hummusta noutopöytään. Sen valmistaminen sujuu vartissa.

Kätevät linssit

Linssit ovat täydellinen arkiruoka. Terveellistä, nopeaa ja äärettömän vaihtelevaa. Miten olisi täyteläinen, kuuma linssikeitto päivälliseksi? Ehdotamme, että aloitat vaikka kokeilemalla linssikeittoreseptejämme, joissa on vaikutteita Thaimaasta tai Intiasta.

Artikkelin tarjoaa: GoGreen

Lue myös:

    Uusimmat