Mainos

Reach-U Holdingin kurssi romahtanut

Reach-U on ajautunut vaikeuksiin, kun sen käymät rahoitusneuvottelut lopetettiin tuloksettomina.

Ohjelmistoyhtiö Reach-U Holdingin osakekurssi on romahtanut liki 60 prosenttia yhtiön kerrottua myöhään eilisiltana, että sen osakkuusyhtiön Reach-U Solutionsin rahoitusneuvottelut ovat päättyneet tuloksettomina. Lisäksi mahdollisuudet lisärahoituksen saamiseen vaihtovelkakirjasijoituksia tehneiltä tahoilta ovat vähäiset.

Reach-U Solutionsin mukaan lisärahoitus on välttämätön edellytys toiminnan jatkamiselle. Reach-U Solutionsin hallitus tutkii nyt muita rahoitusvaihtoehtoja sekä kaikkia muita vaihtoehtoja vakauttaa tilanne ensi maanantaihin 11. helmikuuta kello 9.00 mennessä. Yhtiön osake on siirretty pörssin tarkkailulistalle. Kello 11.45 osakkeella käytiin kauppaa 0,03 eurolla.

Pörssilistattu Reach-U Holding omistaa Reach-U Solutionista 42,8 prosenttia. Reach-U Holding Oyj on omistajayhtiö ja liiketoiminta on tällä hetkellä Reach-U Solutionsissa. Rahoitustarkastus (Rata) antoi joulukuussa huomautuksen Reach-U Holdingin ja Reach-U Solutionsin listautumisesitteestä, koska Ratan mukaan näiden yhtiöiden muodostamisessa tapahtuneet lukuisat järjestelyt ovat vaikeuttaneet sijoittajan mahdollisuutta arvioida niitä ja niiden liiketoimintaa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.