Ravun kesähoroskooppi 2018

Rapujen on nyt korkea aika pudottaa menneisyys harteiltaan. Unohda menneet, ja unohda ennen kaikkea exäsi, ja mene rohkeasti elämässä eteenpäin.

Ilo ja intohimo nostavat sinussa päätään jo juhannuksen tienoilla, eikä ole ollenkaan ihme, että juuri sinä oletkin kesän kuumin pakkaus. Ihailijoita sinulla riittää, ja välillä saamasi huomio voi tuntua sinusta jopa liian tungettelevalta.

Kesä tuo mukanaan rakkautta

Jos olet vielä sinkku, voit hyvinkin löytää tänä kesänä rakkauden. Joka tapauksessa koet ihania rakkauden täyteisiä hetkiä, vaikkei suhde kantaisikaan kovin pitkälle syksyyn. Samalla saat mahdollisuuden tutustua myös omaan sisimpääsi aivan uudella tavalla.

Ravun juhannustaika

Jos juhannusyönä liikut pihalla, voit nähdä grillin savuavan. Grillin kannen alta voi löytyä palanut makkara. Nukahtanut grillaaja voi olla tuleva puolisosi.

Jos taas olet elämäsi miehen tai naisen jo löytänyt, viette ehkä tänä kesänä suhdettanne suurin harppauksin eteenpäin. Luvassa voi olla häät vielä tänä kesänä, tai ainakin niistä keskustellaan vakavasti ja kenties sovitaan jo päivämäärästäkin.

Elokuussa unelmasi toteutuu

Kesän aikana sinä löydät itsestäsi aivan uudenlaista varmuutta, etkä enää pelkää syöksyä kohti tavoitteitasi. Mitä suuremmat sinun tavoitteesi ovat, sitä innokkaammin sinä niitä tavoittelet. Sinä todella nautit haasteista, ja juuri haasteet tuovatkin sinun taitosi ja sinnikkyytesi parhaiten esiin.

Elokuussa toteutuu lopulta jokin suuri unelmasi, mutta vain jos sinulla on rohkeutta oikeasti tavoitella sitä. Ja sinulla, jos kenellä, sitä on.

Sinä todellakin uskallat tehdä sitä, mitä itse haluat, etkä aina vain noudata muiden toiveita ja vaatimuksia. Sinä et myöskään ujostele turhaan, vaan avaat suusi ja sanot, mitä sinulla on sanottavaa ja pyydät mitä sinulla on pyydettävää. Siten varmistat, että sinä myös saat haluamasi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja