Ravintolan vessassa jouluyönä rampanneelta löytyi satoja grammoja huumeita – pakeni ja vastusti poliisin kiinniottoa

Poliisi otti joulupäivänä Tampereelta kiinni henkilön, jolta löytyi 750 grammaa huumeita. Kiinniotettua epäillään törkeästä huumausainerikoksesta ja virkamiehen vastustamisesta. Poliisin mukaan miehen epäiltiin myyneen huumeita muun muassa tamperelaisessa ravintolassa.

Poliisi sai joulupäivän yönä yhdeltä ilmoituksen, että ravintolan wc-tiloista oli löytynyt kapseli, joka sisälsi epäiltyä huumausainetta. Järjestyksenvalvoja kertoi poliiseille, että epäillyttävästi käyttäytynyt mies oli käynyt ravintolassa ja sen wc-tiloissa useasti illan aikana. Kun henkilö näki paikalle saapuneen poliisin, pinkoi hän karkuun.

Poliisi kertoo tavoittaneensa epäillyn parkkihallista Tampereen keskustasta. Kiinniottoa vastustanut henkilö kertoi poliisille väärät henkilötiedot ja hänet jouduttiin raudoittamaan. Henkilöltä takavarikoitiin 350 grammaa vahvaksi huumausaineeksi epäiltyä jauhetta ja 400 grammaa epäiltyä huumausainetta pakkauksineen.

Katso myös: 

”Mutsi löysi kaikki kamat” – äiti keskeytti 14- ja 16-vuotiaiden huumepostittajien bisnekset, huumepomo luuli vitsiksi 0:51
”Mutsi löysi kaikki kamat” – äiti keskeytti 14- ja 16-vuotiaiden huumepostittajien bisnekset, huumepomo luuli vitsiksi

Lue myös:

    Uusimmat