Ravilähetykset jatkuvat C Morella ja Pelisilmä-ohjelma MTV3:lla

MTV ja Veikkaus ovat sopineet suorien ravilähetysten jatkumisesta C Moren kanavilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa ainakin vuosina 2018-2019. Suoria lähetyksiä on siten luvassa entiseen malliin kuusi kertaa viikossa ympäri vuoden.

Lähetykset uudistuvat ja myös lähetystunnit kasvavat. Maanantain uutuustuote Magic Monday tuo katsottavaksi kiivastempoisen, kahdella radalla ajettavan 12 lähdön lähetyksen tammi-maaliskuulle ja loka-joulukuulle. Keskiviikon Toto65- ja lauantain Toto76-lähetykset käynnistyvät tuntia aikaisemmin kuin tähän saakka. Myös kaikki ravien suurtapahtumat kuuluvat jatkossakin C Moren ohjelmistoon.

- Ravien jatkuminen C Morella on meille hieno ja tärkeä asia. Tämän kokonaisuuden kautta ravien ystävät saavat nauttia jatkossakin suorista lähetyksistä ympäri vuoden kuusi kertaa viikossa ja jopa entistä laajemmin. Ravilähetykset keskitetään nyt ennen kaikkea C Morelle, mutta Pelisilmän kautta myös MTV3-kanava on mukana raveissa, MTV:n urheilun ohjelmapäällikkö Markus Autero kertoo.

Pelisilmä jatkaa lauantai-iltapäivässä MTV3-kanavalla

MTV3-kanavalla esitetty Lauantairavit-ohjelma ei jatku vuodenvaihteen jälkeen. Lokakuussa lanseerattu Pelisilmä saa sen sijaan jatkoa keväällä, helmikuun alusta toukokuun alkuun.

Pelisilmä kokoaa MTV3-kanavalla sekä C Morella yhteen lauantain kiinnostavimman urheilun ja tärkeimmät pelikohteet Vakioveikkauksesta, Totosta ja vedonlyönnistä. Ohjelmassa seurataan suorana lähetyksenä myös Päivän Duo -ravilähdöt sekä muita viikonlopun ajankohtaisia urheilutapahtumia.

- Veikkaus on erittäin tyytyväinen voidessaan jatkaa yhteistyötä MTV:n kanssa. Ravien ja totopelien näkyminen C Moren kanavilla takaa asiakkaillemme ravilähetysten laajan saatavuuden. MTV3-kanavalla jatkava pelaamisen ja urheilun erikoisohjelma Pelisilmä varmistaa, että ravilähtöjä nähdään myös MTV:n pääkanavalla, toteaa Veikkauksen yhteyspäällikkö Juha Laasila.

Ravilähetykset C Morella 1.1.2018 lähtien

Ma 18.00-21.00 Magic Monday

Ti 19.00-20.50 Toto5

Ke 18.00-21.00 Toto65

To 19.00-20.35 Toto4

Pe 19.00-20.35 Toto4

La 14.00-18.00 Toto76

Ravilähetyksien pääkanava on C More Max, ja kaikki lähetykset nähdään jatkossakin cmore.fi-suoratoistopalvelussa. Muutokset yksittäisiin lähetyspäiviin ovat mahdollisia. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja