Rautamies-tähti yllätti faninsa – pelasti päivän tiikeriasussa

Rautamies-tähti Robert Downey Jr. piristi pienen faninsa päivää varsin erityisellä  tavalla.

Huffington Post -lehti kertoo, kuinka 7-vuotiaan Daniel-pojan äiti Vicky Keyte oli linkannut Robert Downeyn Instagram-kuvaansa apua pyytäen.

Keyte kertoi kuvassa, kuinka hänen kystisestä fibroosista kärsivää poikaansa oli kiusattu koulussa sairaudesta. Keyte pyysi, että itse Rautamies piristäisi hänen poikaansa. 

Daniel on suuri Rautamies-fani, ja on jopa kertonut koulussa, että hänelläkin on maaginen portti rintakehässään, kuten idolillaan haarniskassaan.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Daniel todella tarvitsisi piristystä, sillä koulussa eräs lapsi sanoi hänelle, että kaikki sairaudesta kärsivät kuolevat. Jos tämä tavoittaa Downeyn ja hän ehtisi vastata, uskoisin, että se auttaisi häntä jaksamaan sairaalakäynnit, äiti kirjoitti Instagramissaan.

Yllätys oli melkoinen, kun viikonloppuna ilmestyi vastaus -itse Rautamieheltä.  Downey oli lisännyt sosiaaliseen median kuvan, jossa hän oli tyypilliseen hassuttelevaan tapaansa pukeutunut tiikeriasuun. Hän myös esitti Danielille erityisen kutsun.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Mr. Stark täällä. Tämä on Danielille, jolla on ilmeisesti ollut paha päivä hetki sitten. Kun olen itse maassa, olen huomannut, että tämä asu piristää kummasti. PS. Haluaisitko tulla kanssani Kapteeri Amerikka: Sisällissota -elokuvan Los Angelesin ensi-iltaan vieraanani? Jos näin, niin pyydä sinun ihmisiäsi ottamaan minun ihmisiini yhteyttä, Downey kirjoittaa.

Danielin äiti oli lehtitietojen mukaan luonnollisesti otettu näyttelijän vastauksesta.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tämä on paras herätys ikinä, kun löysin Robertin viestin, hän kirjoittaa kiitosviestissään Instagramissa.


Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja