Ratkeaako 14 vuotta vanha katoamistapaus viimein? Poliisille useita vihjeitä ruumiista lammessa Outokummussa

Itä-Suomen poliisi kertoo saneensa tänä keväänä usealta taholta vihjeitä, että Outokummussa sijaitsevassa Kalaton-lammessa olisi vainaja.

Poliisi kertoo tiedotteessa, että samalla seudulla vuonna 2006 kadonnut Heikki Olavi Karpov on edelleen kateissa. Karpovin ruumista ei ole löydetty.

– On mahdollista, että nyt poliisille tulleet vihjeet voivat koskea tätä vuosia vanhaa katoamistapausta, tiedotteessa sanotaan.

Karpov katosi Polvijärveltä Verkkolammintiellä sijaitsevasta hoitokodista sunnuntaina 29. lokakuuta 2006. Poliisi suoritti tuolloin etsintöjä hoitokodin lähiympäristössä.

Poliisi tutkii yhteyttä

Ennen katoamistaan Karpov oli asunut Outokummussa. Muita näihin tietoihin yhteensopivia kadonneita ei poliisin tiedossa ole. Nyt selvitetään, liittyvätkö Karpovin katoaminen poliisin keväällä saamiin tietoihin.

Poliisi selvittää asiaa tekemällä etsintöjä sekä kuulusteluilla ja puhuttamalla alueen asukkaita. Myös henkirikoksen mahdollisuus on auki.

Poliisi epäilee, että Karpovin katoamiseen voi liittyä henkilöitä, joita poliisi ei ole vielä kuulustellut tai puhuttanut katoamiseen liittyen.

Kaikkia asiaan liittyviä vihjeitä tai havaintoja pyydetään ilmoittamaan numeroon 041 4948 141 tai sähköpostitse vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja