Ratkaisu seiskapeliin! Roope Hintzin Texas kellisti Miro Aaltosen Toronton kuudennessa AHL-finaalissa

Miro Aaltosen edustama Toronto Marlies ei pystynyt ratkaisemaan AHL:n Calder Cup -mestaruutta kotikentällään kuudennessa finaalissa, vaan Roope Hintzin Texas Stars venytti ratkaisun seitsemänteen otteluun. Ottelu päättyi Texasin voittoon lukemin 5–2 varhain keskiviikkoaamuna Suomen aikaa.

Suomalaiset jäivät ilman tehomerkintöjä kuudennessa AHL-finaalissa. Sekä Texasin Hintz että Toronton Aaltonen olivat jäällä kerran vastustajan tekemän maalin aikaan. Hintz pääsi ampumaan pelissä kerran, Aaltonen kolmesti.

Toronto Marlies voitti ensimmäisen erän laukaukset peräti 16–4. Texas oli kuitenkin tehokas toisessa erässä tekemällä pelin kolme ensimmäistä maalia. Pelin ratkaisseista maaleista vastasivat Curtis McKenzie, Travis Morin ja Austin Fyten.

Texasin suurin sankari oli maalivahti Mike McKenna, joka keräsi peräti 43 torjuntaa.

Ratkaiseva seitsemäs AHL-finaali pelataan torstai-perjantai-yönä Suomen aikaa.