Ratian sanoista loukkaantunut Saagim leppyi lahjoilla

Ristomatti Ratia kertoi MTV3.fille harkitsevansa avioeroa, mutta tuli toisiin ajatuksiin. Sanoista loukkaantunut Anu kertoo saaneensa mieheltään ylellisiä lahjoja.

Ristomatti Ratia kertoi lokakuussa MTV3.fille harkitsevansa avioeroa. Aihetta sulateltuaan Ristomatti totesi tällä viikolla, että jokaisessa avioliitossa ero on mahdollinen ja harkittavissa, mutta hänellä ja Anulla menee hyvin.

– Suhteessa on oikein hyvä tilanne. Meillä oli tänäkin aamuna niin hauskaa, että ei varmana ole eroa tulossa. Anu on hirveän hauska ja älykäs ihminen, nauran hänen seurassaan ihan kippurassa. Hänellä on oma maailmankatsomus, jota on virkistävä kuunnella, Ratia toteaa.

Anu puolestaan muistelee loukkaantuneensa Ristomatin sanoista, mutta pian kiukku oli unohtunut.

– Se oli vähän loukkaava tilanne. Pitäisi olla varmaan vihainen, mutta kaikki meni niin nopeasti ohi. Ja sitten tuli taas kukkia ja timantteja ja mitä kaikkea lahjoja toi. Oli kultaista sormusta ja kaikkea, Anu nauraa.

Anu kuvaileekin hänen ja Ristomatin suhteen olevan yhtä vuoristorataa.

– Meillä menee aina näin, on lamaa ja sitten nousukautta. Tätä tapahtuu aina muutaman vuoden välein. Peruessani esimerkiksi Helsinkiin tulon hän on joskus loukkaantunut, lopulta se sitten purkautuu. Tällä viikolla meillä on kyllä ollut romanttinen ilta yhdessä.

Ratia: Suhdetta voi sanoa platoniseksi

Ratia myöntää olevansa nykyään varovaisempi lausunnoissaan, sillä hänen kertomuksensa yksityisistä asioista vaikuttaa myös useisiin lähipiirin ihmisiin. Ratia heittäytyi kuitenkin mietteliääksi, kun häneltä tiedusteltiin suhteen tilaa? Onko suhde platoninen ja molemmilla on muita kuvioissa mukana?

– En osaa vastata, en tiedä. Pitäisi vähän itsellekin selvittää asioita. Kyllä niitä muitakin ihmisiä on ja aiheesta on keskusteltu. Mitäs outoa miehen käyttäytymisessä on, jos viihtyy naisten seurassa? Kyllä meidän suhdetta varmaan platoniseksi voidaan sanoa. Erotilanne ei kuitenkaan ole päällä, Ratia muotoilee.

Tanssii Tähtien Kanssa -koitoksen jälkeen Ristomatilla olisi aikaa vaikka viedä Anuakin tanssimaan. Ajatus läheisestä tanssista kuitenkin huvittaa Ratiaa parin pituuseron takia.

– Vaimoni on minua 20 senttiä pidempi. Lisäksi hän käyttää komeita stilettikorkoja, joten pituusero on lähes 40 senttiä. Ei siis ole ihan ensimmäisenä tullut mieleen. Minähän olisin siinä suurin piirtein Anun rintojen välissä, Ristomatti nauraa.

Anu piipahti Suomessa edustamassa juuri julkaistun kalenterin pressitilaisuudessa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja