Anu Saagim palasi televisioon vuosien tauon jälkeen – ei usko tekevänsä uutta paluuta: "En mene reality-show'hun enää ikinä"

Anu Saagim vieraili Suomessa harvinaisesti osallistuttuaan Farmi Suomi -ohjelmaan.

Mediapersoona Anu Saagim vierailee nykyään harvakseltaan Suomessa, mutta helmikuun lopussa nainen oli Helsingissä Nelosen Farmi Suomi -ohjelman puitteissa. Saagim oli yksi kahdestatoista julkkiskilpailijasta, jotka suuntasivat kesällä 2019 kilpailemaan entisaikojen tapaan varustetulle maatilalle, jossa ei ollut mitään moderneja mukavuuksia. 

Vaikka Saagimin mukaan maatilalla oli pitkälti mukavaa, hän ei aio enää tämän jälkeen tositv-tuotantoon osallistua. Saagim kertoi MTV Uutisille Farmi Suomi -ohjelman pressissä, että vaikka ohjelman puitteet olivat pitkälti kunnossa on tositelevision tekeminen silti hänen osaltaan nyt toistaiseksi taputeltu. 

– Minä en mene reality-show'hun enää ikinä. Liian pitkä aika olla jossain tällaisessa pakkotilanteessa, en tykkää semmoisesta leirielämästä enää, nuorempana kyllä, mutta ehkä nyt ei enää. 

Saagim oli 22 vuotta naimisissa suunnittelija Ristomatti Ratian kanssa. Pari erosi virallisesti vuonna 2016, eikä Saagimia ole viime vuosien aikana Suomessa enää juuri näkynyt. 

Virossa asuva ja työskentelevä Saagim kertoo käyvänsä Suomessa nykyään erittäin harvoin. Hän kertoo tunteneensa olonsa hieman sivulliseksi myös Farmin kuvauksissa. 

– En tiedä suomalaisten sisäpiirijuttuja ja kaikkia näitä, että ehkä tunsin itseni pikkuisen ulkopuoliseksi. 

– Olin ulkomaalainen, sen kyllä tunsin. 

Saagimin mukaan Suomi on hänen osaltaan toistaiseksi nähty, eikä hänellä ole tarvetta viettää Itämeren pohjoispuolella enää kovinkaan paljon aikaa. 

– Jos on enemmän aikaa tai aikomus lomailla, niin menen jonnekin muualle kuin Suomeen. Täällä Suomessa on tullut oltua riittävästi. 

Lue myös:

    Uusimmat