Raskaana olevan Anni Hautalan matka jumppaamaan ei sujunut ongelmitta: "Auto jäi kyllä jumiin ja sopivia housuja ei meinannut löytyä"

Suosittu radiojuontaja Anni Hautala ilmoitti yllätysraskaudesta ja uudesta suhteesta 5:50
Anni Hautala ilmoitti raskaudestaan radiossa 2020.

Anni Hautala odottaa kolmatta lastaan.

Radiojuontaja Anni Hautala odottaa kolmatta lastaan. Tuleva pienokainen on toinen yhteinen lapsi hovimuusikkonakin tunnetun Ilkka Ihamäen kanssa. Hautalalla on myös aiemmasta liitosta yksi poika. Liikunta on ollut Hautalan elämässä hetken jo tauolla, mutta nyt suosikkijuontaja kertoo Instagramissaan päässeensä jumppaamaan ystäviensä kanssa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä

– Kuva tai sitä ei ole tapahtunut. No tuo bodariemoji on täysin liioittelua tämän päivän suoritukseen nähden, mutta ensimmäistä kertaa kahteen kuukauteen jumpassa, Hautala iloitsee.

Kuvassa Hautala on silminnähden iloinen päästessään liikkumaan. Täysin mutkitta tilanteeseen ei kuitenkaan päädytty.

– Huraa! Auto jäi kyllä jumiin ja sopivia housuja ei meinannut löytyä millään, mutta muuten oli kivaa! Kiitos jumpasta kamut, hän jatkaa.

Hautala kertoi Ihamäen kanssa odottavansa toista lasta viime marraskuussa. He kertoivat pienokaisen syntyvän keväällä. Ensimmäisen yhteisen lapsen he saivat lokakuussa 2020. Hautala tunnetaan parhaiten Radio Suomipopin Aamulypsyn vakiojuontajana. 

Lue myös:

    Uusimmat