Mainos

Rapusilakat 17.8.1999

toim. Kati Nappa
600 g silakkafileitä
n. 1 tl suolaa valkopippuria
1 1/2 dl -2 dl tilliä ja tillinkukintoja
(kruunutilliä) hienonnettuna
n. 3 dl tomaattimehua

Ripottele uunivuoan pohjalle vähän tillisilppua. Kietaise silakkafileet rullalle lihapuoli ulospäin ja lado ne vuokaan. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Ripottele pinnalle loput tillit ja tillinkukinnot. Kaada päälle tomaattimehu ja ravistele liemi silakoiden väliin.
Kypsennä 200-225 asteessa puolisen tuntia. Anna silakoiden vetäytyä ja maustua kylmässä seuraavaan päivään. Rapusilakat maistuvat ruisleivän ja/tai perunoiden kera ja ovat herkullista ja edullista tarjottavaa esim. juhlissa. Kruunutilli on nyt parhaimmillaan, joten pakasta sitä talven rapusilakoita varten.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.