Raptorin Izmo heittäytyy Tähdet, tähdet -tuomariksi: "Tämä on upea haaste"

53:46
Tähdet, tähdet -kisaajien julkistustilaisuus

Ismo Heikkilä liittyy Tähdet, tähdet -tuomaristoon.

Tähdet, tähdet -ohjelman tuomaristossa nähdään uusi kasvo, kun Maria Veitola ja Juhani Merimaa saavat rinnalleen Ismo Heikkilän. Heikkilä muistetaan 90-luvulla supersuosioon nousseen Raptori-yhtyeen Izmona.

Heikkilä kertoo MTV Uutisille, että musiikkiuran jälkeen hän työskenteli pitkään mainosalalla. Viimeiset kuusi vuotta hän on toiminut Bauer Median luovana johtajana. Heikkilä kertoo kuuntelevansa päivittäin useita radiokanavia, joten hänellä on hyvä käsitys siitä, mitä yleisö kuuntelee.

Tähdet, tähdet -tuomaristoon Heikkilä liittyy innoissaan.

– Tämä on upea haaste, hän hehkuttaa.

Heikkilä kertoo odottavansa, miten artistit kehittyvät ohjelman aikana. Hän nostaa esimerkiksi viime kaudella nähdyn Jannika B:n, joka Heikkilän mukaan puhkesi kukkaan ohjelman aikana.

– Odotan näkeväni jotain vastaavaa.

Ohjelman viidennellä kaudella luovutaan aiemmin tutuksi tulleista genrerajoista. Uudella kaudella artistit valitsevat itse kappaleensa eri teemojen mukaan. Heikkilän mukaan on hyvä, ettei artistien tarvitse enää esittää lauluja itselle vieraista genreistä. Sen sijaan keskitytään jokaisen omiin tarinoihin.

– Se on paljon antoisampaa ja hauskempaa, koska saa laittaa enemmän sielua siihen mitä tekee. Ei ole annettua genreä, vaan asia omasta elämästä. Sieltä on tulossa hyviä otsikoita, Heikkilä vihjailee.

Tähdet, tähdet MTV3-kanavalla 3.2. alkaen kello 19:15.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja