Räppäri Juno laittaa elämäntapansa uusiksi suosikkiohjelmassa – pohtii muusikkoystäviensä reaktioita: "Minun katu-uskottavuuteni menee"

5:26
Millaista Junon ja hänen puolisonsa uusperheen arki kuuden lapsen kanssa on ollut kanssa koronakriisin aikan? Katso video.

Juno tekee elämäntapamuutoksen suosikkiohjelmassa.

Räppäri Juno on mukana Olet mitä syöt -ohjelmassa. Mies oli jo pitkään halunnut tietää, kuin huonossa kunnossa hän todellisuudessa on. Kun kutsu ohjelmaan tuli, hän lähti mukaan. Omien terveystietojen näkeminen ei kuitenkaan ollut iloinen hetki.

– Ei se maailman siisteintä ollut, kun on harrastanut tosissaan urheilua jossain vaiheessa. Kyllä sitä sitten tajusi, että tässä on aika huonossa kunnossa, Juno myöntää.

Räppäri yrittää kiireen keskellä syödä terveellisesti ja urheilla, minkä ehtii. Juno elää kiireistä uusperheen arkea puolisonsa ja kuuden lapsen kanssa. Nuorin lapsista täyttää joulukuussa vuoden.

– Pyrin kuuntelemaan lapsia mahdollisimman paljon ja olemaan oikeudenmukainen, siinä mitä he duunaavat, Juno kuvailee isyyttään.

Tulot tippuivat

Juno on työstänyt musiikkia yksin ja myös muiden artistien kanssa koronakriisin aikana, kun keikkoja ei ole ollut. Hän kertoo tehneensä 120 kappaletta lyhyen ajan sisään.

– Olen saanut kuluttaa aikaa paljon itsensä kanssa. Yön tunteja on pystynyt käyttämään, kun tiesi, että aamulla tarvitse välttämättä herätä aikaisin.

Juno ei ole päässyt juuri ollenkaan keikkailemaan kevään jälkeen. Monet artistit menettävätkin huiman määrä rahaa, kun keikkoja on peruttu tai siirretty.

Juno kertoo, että hänellä ei ole ollut ennen koronakriisiäkään paljoa keikkoja, joten menetykset eivät ole olleet valtavia. Elokuu-bändin aikana keikkoja oli huomattavasti enemmän.

– Jos minulla ei ole keikkoja, tuloni ovat tasan nolla. Minun tulotasoni ei hirveästi nouse tai laske, jos ei ole keikkoja.

– Olen hakenut muusikoiden liitolta tukea, kun näin, että he tekevät tuollaista, niin pakko oli hakea. Muualta en ole hakenut.

Juno kertoi vain muutamalla muusikkoystävälleen, että osallistui Olet mitä syöt -ohjelmaan.

– Sanoin eilen bänditreeneissä, että tämän jälkeen on turha lähteä räppimeininkilinjalle ja haastaa jengin kanssa rap-battleja. Minun katu-uskottavuuteni menee tämän ohjelman myötä, mutta eipä se juttu ole muutenkaan ollut ikinä, Juno kertoo.

Millaista arki on ollut perheen kanssa koronakriisin aikan? Katso video.

Olet mitä syöt MTV3-kanavalla torstaisin klo 20. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja