Rannalta löytyi Angry Bird –laukku: Mukana mystisesti kadonneella MH370-lennolla?

Yhdysvaltalainen asianajaja on löytänyt Madagaskarin rannoilta useita esineitä, jotka saattavat olla peräisin yli kaksi vuotta sitten mystisesti kadonneesta malesialaisesta matkustajakoneesta.

Kahdenkymmenen esineen joukossa on pieniä laukkuja ja reppuja. Esineistä on julkistettu kuvia siinä toivossa, että niitä saataisiin tunnistettua. Joukossa on mm. pieni Angry Bird –laukku.

Esineissä ei ole mitään sellaisia merkkejä joiden perusteella niitä pystyttäisiin identifioimaan.

– Ne ovat saattaneet myös pudota laivalta. Mutta toisaalta löysin ne samalta 18 kilometriä pitkältä rantakaistalta, josta löysin myös osia, joiden epäillään kuuluneen kyseiseen koneeseen, toteaa esineet löytänyt Blaine Gibson BBC:lle.

Gibsonin mielestä onkin tärkeää, että esineet tutkitaan kunnolla. Kuvat nyt löytyneistä esineistä on myös lähetetty MH370-koneen mukana kadonneiden omaisille siinä toivossa, että nämä kenties tunnistaisivat osan tavaroista

Malaysia Airlinesin lento MH370 oli matkalla Kuala Lumpurista Pekingiin kun se katosi. Lentokone putosi ilmeisesti mereen. Lennolla oli 227 matkustajaa ja 12 miehistön jäsentä.



Lue myös:

    Uusimmat