Mainos

Rankkaa koulussa? Näin selviydyt!

Jos tietty kielten tunti tuntuu heprealta etkä ymmärrä fysiikasta sanaakaan, on aika kannustaa itseään ja pinnistää vielä vähän.

Älä luovuta!. Älä luovuta, vaikka ihmettelisit, miksi ylipäätään ilmoittauduit koko kurssille. Lupaa itsellesi jokin lahja kurssin päättymisen jälkeen: polta kurssin kirja tai osta itsellesi jokin vaate, neuvoo Wikihow.com.

Älä kasaa tehtäviä

Jos olet osallistunut kurssille tulevaisuuden työpaikkaasi tai yliopistokoulutusta ajatellen, on entistä tärkeämpää, että pidät pintasi. Älä anna kenenkään suostutella sinua luovuttamaan.

Älä lykkää työntekoa. Suosikkisarjasi saattaa tulla vain tänään, mutta koe on silti huomenna, televisiosta huolimatta. Pyydä ystävääsi tallentamaan ohjelma sinulle ja anna se lahjaksi itsellesi kun olet selvinnyt kokeesta. Tee uhrauksia - ne kannattavat.

Jos annat lukemattomien tekstien ja tekemättömien tehtävien kasaantua, hukut niiden alle koeviikolla. Kun pääset koulusta, rentoudu hetki ja syö välipalaa. Tee sitten saamasi tehtävät.

Enää kuukausi

Kysy ystävältäsi, jos et ymmärrä jotain tai jos olit tuntien aikaan kipeänä. Voit myös soittaa hänelle muuten vain ja valittaa hullusta opettajastasi.

Ole hyvissä väleissä opettajan kanssa. Mielistelyyn ei ole tarvetta - käyttäydy vain kohteliaasti ja asiallisesti. Kenties saat armoa, jos hyväksytty arvosana riippuu puolesta pisteestä.

Jos mitkään keinot eivät helpota tuskaasi, toistele mielessäsi kurssin kestoa: enää kuukausi, enää kuukausi...


Helmi myös Twitterissä, tutustu!

MTV3/Helmi/Maria Aarnio

Lähde: Wikihow.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.