Rankasta vuodesta selvinnyt Christina Aguilera vitsailee jo mokilleen

Poptähti Christina Aguilera on elänyt rankan vuoden. Yksityiselämän karikot ja julkiset mokat eivät ole lannistaneet lahjakasta naista. Aguilera on täällä taas - vahvempana kuin koskaan, Us Weekly kertoo.

17-vuotiaana julkisuuteen astunut laulaja Christina Aguilera sai nauttia menestyksestä vuosikausia, ennen kuin vastoinkäymiset alkoivat. Viime syyskuussa hän ja Jordan Bratman erosivat viiden avioliittovuoden jälkeen. Sitten hän unohti kansallislaulun sanat esiintyessään urheilutapahtumassa 111 miljoonan televisiokatsojan edessä ja putosi melkein lavalta Grammy-gaalassa . Uuden poikaystävän Matthew Rutlerin kanssa alkoi niin ikään huonosti. Maaliskuussa Rutler pidätettiin päihtyneenä ajamisesta ja myös Aguilera oli humalassa. Syyteet Rutleria kohtaan hylättiin, mutta vaikeudet eivät ottaneet loppuakseen. Laulajan uusin levy Bionic jäi menestykseltään vaisuksi ja tähden elokuvadebyytti Burlesgueta kuvailtiin fiaskoksi.

Onnellisempi kuin koskaan ennen

Vuosi on ollut epäilemättä vaikea, mutta Aguilera ei ole vetäytynyt kuoreensa. Nelinkertainen Grammy-voittaja on jälleen julkisuudessa. Tällä kertaa hän opastaa tähdeksi haluavia tositv-sarja The Voicessa. Kovasta ulkokuorestaan tunnettu Aguilera on näyttänyt sarjassa pehmeämpää puoltaan. Menneet tuntuvat unohtuneen, sillä tähti osaa jopa vitsaillut mokistaan, kuten laulun sanojen unohtamisesta.

– Viime vuosi sisälsi niin kohokohtia kuin kaaoksen hetkiä, kuten huonoa julkisuutta. Mutta nyt katson itseäni päivän päätteeksi peilistä ja hymyilen leveästi. Tuntuu hienolta olla 30-vuotias, aloittaa uusi vaihe elämässä ja löytää oma itsensä, Aguilera sanoo,

Aguilera näyttääkin päässeen taas jaloilleen. Suhde poikaystävä Rutlerin kanssa on kestänyt kohusta huolimatta. Lähipiirikin kehuu, ettei ole nähnyt Aguileraa ikinä ennen yhtä onnellisena.

– Rakastan hänen aitouttaan ja sitä, että hän on niin rento. Kävimme juuri minilomalla Floridassa ja meillä oli niin hauskaa. Olen vapaa sielu, joten rinnallani on hyvä olla joku, joka tukee minua ja antaa minun olla se nainen, joka olen, tähti kertoo.

Suhde ex-mies Bratmaniin on niin ikään kunnossa. Entisillä rakastavaisilla on yhteinen poika Max, josta kumpikin haluaa pitää hyvää huolta.

– Minä ja Jordan olemme kummatkin vahvoja vanhempia ja meillä on positiivinen vaikutus Maxiin. Kasvoin itse kodissa, jossa oli perheväkivaltaa ja suurin lahja minulle oli, kun vanhempani erosivat. Lapsi on onnellinen, kun vanhemmat ovat onnellisia. On parempi, että lapsella on kaksi kotia, jotka ovat täynnä rakkautta, kuin yksi koti, joka on kaaoksessa, Aguilera sanoo.

Vaikeudet vahvistavat

Vuosi on ollut Aguileralle rankka, mutta loppujen lopuksi vaikeudet ovat olleet vain opettavaisia. Tähti on neuvonut uutta poikaystävää elämään, kuin huonoa julkisuutta ei olisikaan. Tähti itse ei esimerkiksi lue negatiivisia juttuja itsestään, sillä ilkeät sanat voivat vaikuttaa minäkuvaan. Muita vaikeuksissa olevia Aguilera haluaa kannustaa sanomalla, että kaikki voivat nousta takaisin jaloilleen.

– Rankkojen asioiden läpikäyminen on testi, joka tekee sinusta paremman ihmisen. Käännä siis toinen poski ja jatka eteenpäin, Aguilera tsemppaa.

MTV3/Helmi

Lähde: Us Weekly

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja