Ralf Schumacher pyörähti kolmesti

Ralf Schumacher oli Toyota-autollaan Kiinan GP:n kuudennessa lähtöruudussa, mutta kisaan mahtuneet kolme pyörähdystä veivät hänen mahdollisuutensa.

Ralf putosi avauskierroksella joukon hännille.

- Lähtöni oli OK, mutta pyörähdin ensimmäisellä kierroksella yrittäessäni välttää törmäyksen toisen auton kanssa. Sen jälkeen pystyin parantelemaan asemaani runsaasti ja ohitin paljon autoja, Ralf kertoi.

Ralf nousi parhaimmillaan 12. sijalle, mutta kaikki hänen ohitusyrityksensä eivät onnistuneet, sillä hän osui yhteen Vitantonio Liuzzin Toro Rosso -auton kanssa ja pyörähti.

- Oli harmi, että Liuzzi osui minuun, mutta se ei varmastikaan ollut tarkoituksellista.

Ralf kävi kolarinsa jälkeen varikolla hakemassa kuivan kelin renkaat autoonsa, muttei pystynyt niillä radalla, vaan pyörähti ja keskeytti.

- Rata oli kuivumassa, joten otin riskin vaihtamalla kuivan kelin renkaisiin, koska minulla ei ollut paljonkaan hävittävää. Sitten tuli kuitenkin nopea sadekuuro, menetin autoni hallinnan ja moottorini sammui, Ralf sanoi keskeytyksestään.

Ralf on ilmoittanut, ettei jatka Toyotalla tämän kauden jälkeen, joten hänellä on enää yksi kisa jäljellä japanilaistallissa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja