Janni Hussi ja Joel Harkimo säteilevät rakkautta – paljastavat, mikä heitä yhdistää

2:31

Janni Hussi ja Joel Harkimo saapuivat yhdessä Urheilugaalaan.

Bisnesmies Joel Harkimo ja juontaja-liikunta-alan yrittäjä Janni Hussi saapuivat yhdessä torstaina 17. tammikuuta järjestettyyn Urheilugaalaan.

Lokakuussa seurustelunsa vahvistanut pariskunta edusti ensimmäistä kertaa yhdessä gaalan punaisella matolla.

Näyttävän näköinen pariskunta kertoi huomanneensa toisissaan paljon yhtäläisyyksiä. Urheilun ja huumorintajun lisäksi parilla on kunnianhimoinen työasenne.

– Seurataan urheilua ja tykätään urheilla yhdessä. Kyllä se on iso yhdistävä tekijä huumorin lisäksi. Tietysti myös intohimoinen suhtautuminen duuniin, Hussi kertoo.

Harkimo on samaa mieltä puolisonsa kanssa.

– Arvostan hirveästi, että hänellä on omia unelmia ja Janni on todella kunnianhimoinen tyyppi. Hän tekee todella paljon duunia. Ollaan hirveen samalla tasolla siinä. Sparrataan työasioista koko ajan yhdessä. Kyllä sen aika nopeasti huomasi, että ollaan samalla aaltopituudella, Harkimo kuvailee parin yhteistä aikaa.

Hussi kertoo oppineensa puolisoltaan rauhallisuutta.

– Ehdottomasti allekirjoitan tuon kaiken. Olen niin impulsiivinen, etten aina katso niitä omia jaksamisen rajoja. Opin Jollelta myös rauhallisuutta. Se on iso voimavara minulle, Janni kertoo.

Tyylikäs pariskunta oli yksi gaalan kuvatuimpia. Hussi oli pukeutunut vaaleansiniseen iltapukuun, jonka korkea halkio ulottui vyötärölle asti.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja