Mainos

Rakkautta ruudussa! Muistatko nämä vuoden 2015 romanttisimmat tv-hetket?

Vuosi 2015 piti sisällään suuren joukon tunteita ja romanttisia tv-hetkiä. Keväällä tunnelmoitiin Maajussien, syksyllä puolestaan Ensitreffit alttarilla -ohjelman parissa. 

Maajussille morsian -ohjelman edellisellä kaudella mukana ollut Maajussi-Heidi löysi ohjelmasta Antin, jonka kanssa ihastus oli vahvaa jo ensimmäisistä puheluista saakka.

Myös muut sulhasehdokkaat näkivät Antin ja Heidin tunteet jo hyvin varhaisessa vaiheessa. Vaikka rakastavaiset koettivatkin pitää tunteensa salassa loppuun saakka.

Pian ohjelman loputtua pari muutti yhteen ja kihlautui kesäkuussa 2015.

Maajussille morsiamen kaudella koettiin myös varsinainen salamarakkaus, kun Maajussi-Mikko ja Jaana ihastuivat toisiinsa ensinäkemällä pikatreffeillä. Muuten aina niin puhelias Mikko meni sanattomaksi Jaanan astuttua huoneeseen.

Maatilaviikon lopuksi Mikko valitsikin morsianehdokkaiden joukosta Jaanan, ja pari kuvaili yhteistä taivaltaan vuosisadan rakkaustarinaksi.

Syyskuussa pari kuitenkin päätyi pitkän pohdinnan päätteeksi jatkamaan eri teille.

Rakkaus leimahti heti!

Syksyllä koettiin puolestaan jännittäviä hetkiä Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa, kun toisilleen tuntemattomat parit menivät naimisiin ensinäkemältä.

Ohjelman toisessa jaksossa nähtiin, kuinka toisensa saivat Mari ja JouniTanja ja Roni sekä Sari ja Antti. Kyyneliltä ei vältytty, kun toisilleen valitut sinkut saivat toisensa läheisten ja ystävien läsnä ollessa.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Häissä koettiin tunteikkaita hetkiä, kun Antti piti koskettavan puheen tuoreelle vaimolleen Sarille, joka kuuntelee miehensä puhetta kyyneleet silmissä.

– Onkohan tämä kirjoitettu tähtiin? Vähän siltä tuntui, kun ensimmäisen kerran nähtiin, mies totesi saaden yleisöltä raikuvat suosionosoitukset.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Ensitreffit alttarilla -ohjelman toinen kausi huipentui historialliseen tapahtumaan, kun toisiinsa hullaantuneet Sari ja Antti ilmoittivat odottavansa perheenlisäystä.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Uudet Maajussit tavataan MTV3:lla 2016.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.