Mainos

Rakkaus roihahti: Mikko Kuustosen kulta on palkittu tanssitaiteilija

Muusikko Mikko Kuustonen julkisti seurustelusuhteensa koreografi Hanna Brotherukseen Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman erikoislähetyksessä.

Laulaja-lauluntekijä Mikko Kuustonen, 54, hehkui ylpeydestä esitellessään naisystävänsä Hanna Brotheruksen UNICEF Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä sunnuntaina 30. marraskuuta. Useista hiteistä tunnettu Kuustonen ei halunnut kertoa suhteen kestosta sen enempää, mutta myönsi seurustelun hymy huulilla.

– Hän on tyttöystäväni. En halua kommentoida kauan olemme olleet yhdessä, mutta me seurustelemme kyllä, Mikko Kuustonen jutteli.

Tumma, 46-vuotias tanssija-koreografi on tuttu monille tanssitaiteen ystäville. Hanna Brotherus tunnetaan useista kantaaottavista teoksistaan, joita on esitetty esimerkiksi Kansallisteatterin lavalla. Tänä vuonna Brotherus palkittiin Tanssin Maineteko -palkinnolla.

Hanna Brotherus piti aiemmin yhtä muusikko Antti Ikosen kanssa. Heillä on neljä lasta, joista 17-vuotias Johannes Brotherus tunnetaan pääosan esittäjänä Pirjo Honkasalon kuudella Jussilla palkitusta Betoniyö-elokuvasta. Johannes Brotherus nähdään seuraavaksi Kätilö-elokuvassa.

Mikko Kuustonen erosi Marita-vaimostaan yli kolmenkymmenen yhteisen vuoden jälkeen kesällä 2013. Kuustosilla on liitostaan näyttelijätyttäret Iina ja Minka.

Mikko Kuustonen on musiikkiurana lisäksi kiertänyt vuosia kehitysmaita sekä tehnyt lukuisia televisio-ohjelmia. Kuustonen on myös tukenut kansalaisjärjestöjä kestävän kehityksen tiedotustyössä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.