Rakkaus löytyi Tinderistä – lue tositarinat!

Kysyimme lukijoiltamme kokemuksia suomalaisetkin hurmanneesta deittipalvelu Tinderistä. Voiko pelimäisen sovelluksen avulla löytää tosirakkauden?

Mikäli lukijoita on uskominen, kyllä voi! Ja vaikka se oikea ei osuisikaan näytölle, on sovellus piristänyt deittailua. Lue tarinat!

Romantiikkaa ulkomailla

"Olin lähtenyt vaihto-opiskelijaksi erääseen Keski-Euroopan maahan, ja deittailu kyseisessä pienehkössä kaupungissa osoittautui hankalaksi kiitos spesifin miesmaun. Tinder toi ratkaisun tähän pulmaan ja pian opiskelijatyttö löysikin itsensä paikallisen komistuksen luota yökyläilemästä. Sen lisäksi, että mies oli kasvoiltaan sitä mitä Tinder antoikin olettaa, hän oli suloinen ja huomioiva, melkein jo poikaystävämateriaalia.

Järki sanoi kuitenkin, että kotiin palatessa tuo muutamien kuukausien romanssi jääköön taakse, ja tämä puhuttiinkin läpi jo toisella tapaamiskerralla. Kummallekaan ei jäänyt mitään hampaankoloon ja kumpikin vietti unohtumattomia hetkiä nauttien toisten seurasta."
Punarinta 22

Elämä yllätti iloisesti

"Kolahti ja kunnolla! Löysin nykyisen kumppanini Tinderin kautta. Olin alkuun koko systeemiä vastaan, mutta sitten päätin kokeilla, ja tämän henkilön kanssa se oli sen arvoista. Joskus elämä yllättää iloisesti kun uskaltaa yrittää. Tätä matkaa jatketaan nyt yhdessä eteenpäin."

Pelikaverista poikaystävä

"Kun aloitin Tinderin käytön, ajattelin sitä enemmänkin pelinä. Mutta löysin miehen joka oli ajatellut samalla tavalla. Monen kuukauden viestittelyn ja tapaamisten jälkeen hän on nyt poikaystäväni."
Jojo23

Puolessa vuodessa muutto yhteen

"Tapasin Tinderissä mukavan näköisen miehen. Viestiteltiin viikko, sitten päätettiin tavata. Muutaman päivän päästä poistettiin Tinder puhelimesta. Siitä on puoli vuotta aikaa, ja edelleen treffit jatkuvat. Yhdessä asutaan ja hyvältä tuntuu."
Suski 39


Elämä muuttui Tinderin myötä

"Pidin Tinderiä mukavana ajanvietteenä ja ehkä hieman jopa vitsinä. Viestejä tuli laidasta laitaan, osa pisti hymyilemään ja osa sai miettimään että voiko tyyppi olla tosissaan. Vaikka miellyttäviä keskusteluja joidenkin kanssa tulikin käytyä, niin koskaan en suostunut treffeille, kunnes...

Itsekin yllätyin kun eräälle nuorelle herralle vastasin kyllä treffiehdotukseen ajattelematta sen enempää. Tavattiin heti samana päivänä ja sitä seurasi useita kivoja tapaamisia. Pitkästä aikaa koki teini-iän kaltaisen, vatsanpohjaa kutittelevan ihastumisen, joka eteni rauhassa tunteiden syventyessä.

Tämä kesä muutti minun elämääni paljon ja pelkästään hyvällä tavalla, toivotaan että toinen puolisko on samaa mieltä."
Mehiläinen, 24

Eivätkö omat kokemukset ole samanlaisia? Kerro kamalimmista Tinder-deiteistä!

Osallistu kyselyyn kertomalla kamalimmista kohdallesi osuneista Tinder-treffeistä. Vastauksia voidaan julkaista nimettöminä/nimimerkillä MTV Lifestyle-sivustolla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja