Rakastettu Tivoli Seiterä lopettaa: "On aika sanoa heippa"

Tivoli Seiterä lopettaa lähes 60-vuotisen kiertuetoimintansa.

Yleinen epävarmuus on hankaloittanut merkittävästi tivolitoimintaa, Tuomo ja Mari Seiterä kertovat yrityksen tiedotteessa.

– Henkilökunnan saatavuus, kohonneet paikkavuokrat, inflaation vaikutukset muun muassa kuljetuskustannuksiin sekä jatkuvasti kasvava viranomais- ja lupabyrokratia sinetöivät päätöksen, että kilometrit ovat nyt kohdallamme täynnä.

Myös henkilökunnan saatavuus on vaikeutunut Ukrainan ja Venäjän sodan takia. Yritys kertoo työllistäneensä lukuisia kansallisuuksia kiertävään kausityöhön, johon on sen raskauden vuoksi ollut vaikea löytää tekijöitä.

Tivoli Seiterän on perustanut vuonna 1966 Tuomo Seiterän isä Lauri Seiterä. Tivolitoiminta on siis kulkenut suvussa lähes 60 vuotta. Tuomo ja Mari Seiterä ovat pyörittäneet tivolia noin 30 vuotta.

– Tivolitoiminta on ollut perheellemme elämäntyö ja mielekäs bisnes, mutta työ on vaativaa ja pitää sisällään paljon muutakin kuin kiertuekuukaudet. Nyt on meidän aika ottaa rennommin – vaikka paikalleen ei meidän luonteellamme osatakaan jäädä.

Seiterän pariskunta toivottaa menestystä kaikille tivolitoimintaa jatkaville. 

– Toivomme että jatkossakin hupi vielä menee sinne, missä ihmiset ovat. Ilon merkitys vain kasvaa näinä aikoina.

Lue myös:

    Uusimmat