Rakastettu julkkiskala Mikko Meriahven on kuollut

Korona-aikaan masentunut Mikko-meriahven sai todellisen jouluyllätyksen – eskarilaiset järjestivät merimaailmassa huikean vierailun 3:48
MTV Uutiset vieraili viimeksi Mikon luona joulukuussa, jolloin kala sai todellisen jouluyllätyksen eskarilaisilta

Merimaailma Sea Lifen tunnettu julkkiskala Mikko Meriahven on menehtynyt, tiedottaa Sea Life.

Mikko Meriahven menehtyi äkilliseen sairauskohtaukseen tiistaina. Kalan kuvaillaan olleen poikkeuksellisen vaisun oloinen.

– Teimme välittömästi päätöksen siirtää se karanteeniin tarkempia tutkimuksia varten. Karanteenialtaaseen päästyään Mikko sai kuitenkin yllättäen voimakkaan sairauskohtauksen. Teimme kaikkemme sen pelastamiseksi, mutta hoito ei auttanut ja Mikko nukkui pois käsivarsillani eläintenhoitotiimimme läsnäollessa, intendentti Markus Dernjatin kertoo.

Sea Life kertoo selvittävän sairauden syytä. 

Toimitusjohtaja Sanna Laitinen kuvailee henkilökunnan ottaneen Mikon poismenon raskaasti.

– Asia on nyt niin tuore ja sulattelemme tapahtunutta vielä itsekin. Tämä on kuitenkin todella kova paikka tietysti koko SeaLife-tiimillemme, mutta erityisesti eläintenhoitohenkilökunnallemme, joka yritti todella Mikkoa parhaansa mukaan hoitaa. 

Mikko Meriahven olisi täyttänyt tänä vuonna 18 vuotta. Kala eli 15 vuotta Sea Lifessa ja se muistetaan muun muassa pullonharjan nielaisusta.

Myös MTV Uutiset vieraili Mikon luona useampia kertoja. Pääset katsomaan ja lukemaan rakastetun kalan elämästä alhaalla olevien linkkien kautta:


Lue myös:

    Uusimmat