Rajusti kaavittu Pelicans yritti tehdä kiusaa Liigassa – iso ongelma pilasi kaiken

Liigassa useita avainpelaajiaan siirtorajalla myynyt Lahden Pelicans piti Jyväskylän JYPiä tiukoilla tiistain kierroksen ainoassa ottelussa. Pelicansin murheenkryyni oli lopulta karmiva jäähysuma, joka käänsi pelin JYPille. Loppulukemat merkattiin jyväskyläläisten hyväksi 3-0.

Pelicans otti peräti neljä peräkkäistä kahden minuutin rangaistusta toisessa erässä. Näistä viimeinen koitui kohtaloksi.

Maailmanmestarihyökkääjä Jarkko Immonen laukoi ylivoimalla kiekon ylänurkkaan. Tämän jälkeen JYP meni menojaan.

Vain hetki avausmaalin jälkeen Antti Kalapudas ohjasi lukemiksi 2-0.

Kolmannessa erässä Juha-Pekka Hytönen iski 3-0-maalin.

Voiton myötä JYP nousi 82 pisteeseen. Se on enää pisteen päässä HPK:sta, joka on kuitenkin pelannut kaksi peliä vähemmän kuin JYP.