Raju ulosajo: Olympialaskija lensi lujaa turvaverkkoon – USA:n naisia koetellaan

USA:n Stacey Cook rajussa ulosajossa ennen olympialaisia 1:00

Yhdysvaltain olympiajoukkueeseen kuuluva Stacey Cook laski rajusti ulos naisten syöksyn maailmancup-kisassa Saksan Garmisch-Partenkirchenissa.

Cookin sukset leikkasivat eri suuntiin, ja hän lensi lujaa turvaverkkoa päin (pääkuvan videolla). Kisa keskeytettiin kotvaksi Cookin ulosajon jälkeen.

Voittoon laski yhdysvaltalainen Lindsey Vonn, joka on juhlinut ykkössijaa nyt kolmessa syöksyn maailmancup-kisassa perättäin. Vonn päihitti toiseksi sijoittuneen Italian Sofia Goggian 0,11 sekunnilla ja kolmanneksi laskeneen Liechtensteinin Tina Weiratherin 0,12 sekunnilla.

Lindsey Vonn huippukunnossa – jälleen vahva syöksylasku 2:30

Siinä missä Vonn on napsinut voittoja, amerikkalaislaskijoita on muuten lyhyen ajan sisään koeteltu pahanpäiväisesti. Vasta eilen Laurenne Ross ja Jacqueline Wiles laskivat syöksyssä pahasti ulos. Ross menetti laskunsa hallinnan ja syöksyi ikävän näköisesti turva-aitoihin. Hän nousi kuitenkin omin avuin ylös kaatumisen jälkeen.

Laurenne Ross turva-aitoihin syöksyrinteessä 1:33

Wilesin kaatuminen oli rajumpi, ja hänet jouduttiin kuljettamaan rinteestä paareilla hoitoon.

Yhdysvaltalaislaskija Wiles loukkaantui rytäkässä, Vonn järkyttyi 4:19

Wiles sai pahat vammat jalkaansa: polven ristisiteen repeämän sekä murtumat pohje- ja sääriluihinsa. Amerikkalainen joutuu jättämään koko loppukauden kisat väliin.

Juttua päivitetty lopputuloksilla kello 15.20.

Lue myös:

    Uusimmat