Mainos

Räjähdys Kurikan Muotopuristeella

Kurikan Muotopuristeen tehtaalla sattui illalla räjähdys, jonka seurauksena syttyi tulipalo. Pohjanmaan hätäkeskuksen mukaan kukaan ei kuollut eikä loukkaantunut turmassa.

Yritys valmistaa muotoon puristettuja huonekaluja ja huonekalujen osia. Palo alkoi erillisestä suljetun tilan huoneesta, jossa toimi selluloosalakkaa käsittelevä maalausrobotti. Huoneeseen menee lakattavia puuosia tuotantolinjaa pitkin.

- Robottihuoneessa tapahtui todennäköisemmin itsesytytys, jonka seurauksena syttyi tulipalo, arvioitiin Ilmajoen poliisista.

Palo levisi muualle tehdasrakennukseen ja sytytti varastossa olevia tuotteita sekä rakenteita palamaan. Tuli tuhosi myös maalausrobotin ja pääsi kytemään osittain seiniin. Itse tehdasrakennus ei vaurioitunut.

Maalausrobottihuoneen ulkopuolella tehdassalissa oli noin kymmenen metrin päässä työntekijä, joka hoiti robottia ja tuotantolinjaa. Hän huomasi savua ja meni hakemaan samassa rakennuksessa olevan toisen työntekijän avukseen, mutta sillä hetkellä ei mitään ollut enää tehtävissä.

Työntekijät ehtivät poistua ajoissa rakennuksesta.

(MTV3-STT)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja