Mainos

Raision arkkusurmista syyte äidille

Raision kihlakunnansyyttäjä on nostanut syytteen ns. Raision arkkusurmajutussa. Lasten äitiä syytetään taposta ja murhasta.

Syyttäjän mukaan äiti surmasi 3-vuotiaan tyttärensä ja 2-vuotiaan poikansa tukehduttamalla heidät veteen 8. helmikuuta. Esitutkinnassa ei ole selvinnyt, kumpi lapsista on surmattu ensin. Jälkimmäinen tappaminen on syyttäjän mukaan tapahtunut vakaasti harkiten sekä erityistä raakuutta ja julmuutta osoittaen, minkä vuoksi tästä teosta vaaditaan rangaistusta murhasta.

Lasten äiti kiistää surmanneensa lapsiaan. Hän sanoo, ettei tiedä mitään lasten kuolemasta, vaan kertoo löytäneensä heidät aamulla 8. helmikuuta arkusta kuolleina.

Poliisi pitikin aluksi tapahtumaa onnettomuutena, koska arkun salpalaite oli sellainen, ettei sitä välttämättä saanut auki sisäpuolelta. Epäilyt lasten surmaamisesta heräsivät kuitenkin oikeuslääketieteellisen tutkimuksen yhteydessä.

Lasten äiti pidätettiin 18. helmikuuta ja vangittiin Turunseudun käräjäoikeudessa 22. helmikuuta. Hän on edelleen vangittuna. Juttu tulee esille Turunseudun käräjäoikeudessa vajaan kahden viikon kuluttua.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.