Räikkösten perheen loma Suomessa lähenee loppuaan – Minttu Räikkönen: "Olen todella nauttinut ajastani täällä Suomessa, mutta…"

0:40
Perhe on usein kannustamassa Kimi Räikköstä formulavarikolla.

Perhe Räikkönen on viettänyt koronakriisin aikana poikkeuksellisen paljon aikaa Suomessa.

F1-kuljettaja Kimi Räikkönen ja Minttu Räikkönen ovat olleet lastensa Robinin ja Riannan kanssa Suomessa, sillä formulakausi ei ole vieläkään alkanut koronapandemian vuoksi.

F1-kauden oli määrä alkaa Australian Melbournesta maaliskuun puolivälissä. Nyt näyttää siltä, että formulakuljettajat pääsevät tositoimiin heinäkuussa Itävallan Spielbergissä.

Räikköset ovat sosiaalisen median perusteella nauttineet paljon Suomen-lomastaan. Perhe on käynyt huristelemassa motocrossradalla, sillä perheen pienokaiset ovat todellisia hurjapäitä.

Mintulle sattui loman aikana ikävä tapaturma, jonka vuoksi hänen ranteensa murtui ja käsi kipsattiin. Minttu ei kuitenkaan paljastanut, missä hän satutti kätensä.

Mitä ilmeisemmin perheen loma Suomessa lähenee loppuaan, sillä Minttu julkaisi Instagram-tilillään valokuvaaja Jassu Dammertin ottaman näyttävän otoksen ja kirjoitti siihen henkilökohtaisen tekstin.

– Olen todella nauttinut ajastani täällä Suomessa, mutta mikään ei voita sitä fiilistä, kun menee kotiin, Minttu kirjoitti sydämen kera.

Räikköset asuvat virallisesti Sveitsin Baarissa, mutta käyvät useita kertoja Suomessa vuoden aikana.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja