Räikkösen ja Leclercin siirto pelastamassa F1-kuskin uran

Formula ykkösten Haas-talli on jatkamassa yhteistyötä ensi kaudella kuljettajiensa Kevin Magnussenin ja Romain Grosjeanin kanssa. Charles Leclercin sopimus Ferrarin kanssa on pelastamassa Grosjeanin uran.

MAINOS

F1-kausi suorana C Morella – Singaporen GP viikonloppuna

Perjantai: Harjoitukset klo 15.25
Lauantai: Harjoitukset klo 12.55, aika-ajo klo 15.55
Sunnuntai: Singaporen GP klo 15.00, ennakkotunnelmat klo 13.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

– Luulen, että ilmoitamme kaiken parin viikon sisällä. Viimeisistä yksityiskohdista keskustellaan, mutta se ei vie kauaa, kommentoi Haasin tallipäällikkö Günther Steiner.

Haasin ei tarvitse värkätä kahta erillistä tiedotetta.

– Tulemme samalla ilmoittamaan molemmat kuljettajamme, kuin että tekisimme ilmoituksen kahteen kertaan. Siten vältämme kysymykset, kuka toinen kuljettajamme on, Steiner perustelee.

Steiner myönsi Haasin havitelleen Leclercia.

– Moni tiimi halusi Charlesin, mutta en voinut tehdä mitään, ellei Ferrari olisi vapauttanut häntä velvoitteistaan, Steiner sanoi.

Ferrari vahvisti aiemmin viikolla ottavansa Leclercin tämän kauden jälkeen Kimi Räikkösen tilalle. Räikkönen siirtyy puolestaan Sauberille Leclercin tilalle.

Mikäli Leclerc ei olisi saanut ensi kaudeksi paikkaa Ferrarilta, olisi Ferrari siirtänyt hänet mahdollisesti Haasille. Tällöin Grosjean olisi joutunut työttömäksi.



Lue myös:

    Uusimmat