Räikkösen asenteelle sataa kiitosta

Kimi Räikkönen osoitti Unkarissa, että on valmis tekemään kaikkensa oman tallin hyväksi.

Räikkösellä olisi ollut vauhtia kisan voittoon, mutta hän pysyi nöyrästi Sebastian Vettelin takana. Tallipäällikkö Maurizio Arrivabene oli tästä erittäin kiitollinen.

– Sebastian ajoi upean kisan, hän pystyi pitämään johdon, vaikka ratissa oli ongelmia. Hän sai apua Kimin upealta suoritukselta. Hän osoitti, ettei ole vain tosimestari, vaan myös todellinen joukkuepelaaja, Arrivabene kiitteli.

Vettel koki, että Räikkönen oli häntä nopeampi ja sanoi pahoitelleensa Räikköselle heti kisan jälkeen, ettei pystynyt ajamaan kärjessä täyttä vauhtia.

– Välillä Kimi oli lähempänä ja välillä ei. Tiesin, ettei Kimillä ole mukava olla, koska hän oli paljon nopeampi. Tiesin, etten ole itse kovin nopea, joten tilanne ei ollut hyvä, kuten hän sanoi, hän oli välissä. Se oli tietysti minulle hyvä, koska Kimi oli perässäni, ja sitten olivat muut, Vettel pyöritteli.

Ferrari teki rajusti töitä saavuttaakseen kaksoisvoiton Unkarissa. Haasilla perjantaiharjoituksissa ajanut Antonio Giovinazzi lähetettiin Italiaan ajamaan simulaattoria, jotta kaikki mahdollinen tieto saataisiin avuksi.

– Tämä oli loistava tulos. Jälleen kerran osoitimme Ferrarin asenteen vahvuuden. Onnittelut kaikille täällä ja Maranellossa, yhdessä työskentely on mahtavan tiimin merkki, Arrivabene sanoi.


Lue myös:

    Uusimmat