Ferrari-pomo ylistää viikinki-Räikköstä – "Vain todellinen mestari tekee noin"

Ferrarin tallipäällikkö Maurizio Arrivabene antoi ylistävät kehut Kimi Räikkösen suoritukselle Unkarin GP:ssä.

Räikkönen oli toinen, kun hänen tallikaverinsa Sebastian Vettel ajoi voittoon. Vettelillä oli ohjauksen kanssa ongelmia, minkä vuoksi Räikkönen olisi halunnut päästä edelle. Vettel kuitenkin pidettiin kärjessä ja Räikkönen taisteli takaa tulleiden Valtteri Bottaksen ja Lewis Hamiltonin uhan alta toiseksi.

– Sebastian oli todella hyvä, hän ajoi loistavan kisan, vaikka ongelma vaivasi häntä. Kimi puolusti häntä niin upeasti kuin vain viikinki voi, Arrivabene kehui motorsport.comin italiankielisen sivuston mukaan.

– Mikään ei ole muuttunut suhtautumisessamme Kimiä kohtaan. Me olemme aina kunnioittaneet häntä suuresti, eikä saa unohtaa, että hän on edellinen Ferrarin maailmanmestari ja tänään hän osoitti, että vain hänen kaltaisensa mestari pystyy puolustamaan tallikaveriaan kuten hän teki. Ei temppuja eikä virheitä, mahtava päivä, Arrivabene suitsutti.

Hän myönsi, että kun Mercedes käski Bottasta päästäämän Hamiltonin edelleen, Ferrarilla oltiin hermostuneita. Data kuitenkin osoitti koko ajan, että kaikki päättyy hyvin.

F1-sarjassa alkaa nyt neljän viikon kilpailutauko. Paluu tapahtuu Spassa elokuun lopussa.


Lue myös:

    Uusimmat