Rafael Nadalista huolestuttava tieto

Takaisin pelikentille itseään kuntouttava tenniksen supertähti Rafael Nadal on antanut huolestuttavan päivityksen tilastaan.

37-vuotias Nadal on ollut sivussa tenniskentille tammikuun puolivälin Australian avointen toisen kierroksen tappiostaan lähtien. Hänen lonkkansa operoitiin kesän alussa.

Paluu turnauksiin on Nadalin suunnitelmissa vasta ensi vuonna, mutta kuukausia leikkauksen jälkeen lonkan toipuminen on yhä hidasta.

– Kipu ei ole poistunut, mutta nyt se on hallinnassa. On hetkiä, jolloin jalkani ei anna minulle rauhaa. Silloin jopa portaissa käveleminen on minulle vaikeaa, Nadal kommentoi espanjalaiselle Movistar+:lle Aftonbladet-lehden mukaan.

Kivuistaan huolimatta Nadal on yhä toiveikas peliuransa jatkumisesta.

– Haluaisin vielä pelata ja olla taas kilpailukykyinen. Unelmana ei kuitenkaan ole palata ja voittaa Ranskan tai Australian avoimia. Olen tässä vaiheessa erittäin tietoinen siitä, että se on todella kaukainen haave, Nadal myöntää.

Nadalin mukaan operoidun lonkan tilaa arvioidaan seuraavan kerran kahden kuukauden päästä. Silloin espanjalainen saa varmuuden, voiko hän palata pelikentille heti ensi vuoden tammikuun Australian avoimissa.

Lue myös:

    Uusimmat