Radion jättänyt suosikkijuontaja paljasti suunnitelmansa – mukaan tv-ohjelmaan!

Radiojuontajan pestin jättäneen Tuija Pehkosen seuraava projekti on paljastunut. Pehkonen on lähdössä mukaan pian kuvattavaan tv-ohjelmaan.

Vuoden radiojuontajaksikin valittu Tuija Pehkonen lopetti työnsä NRJ-radiokanavalla heinäkuun puolivälissä. Tulevaisuuden suunnitelmistaan juontajakonkari on ollut vaitonainen, mutta nyt hän paljastaa hieman tulevia kuvioitaan.

Pehkonen osallistuu seitsemän muun tutun kasvon kanssa pian kuvattavaan seikkailurealityyn. Uutuusohjelma Huippujengi vie kahdeksan julkisuudenhenkilöä valloittamaan Perun Andeilla sijaitsevan vuoren huippua. Ohjelma nähdään keväällä 2016 MTV3-kanavalla.

Malttamattomaksi ihmiseksi itseään kuvaileva Pehkonen odottaa innolla tulevaa kiipeilyurakkaa.

– Toivon, että tämä kasvattaa kärsivällisyyttäni ja tuo tiettyä rauhaa. Olen aika mustavalkoinen ihminen. Joko olen todella iloinen ja innoissani tai sitten minua ärsyttää suunnattomasti. Se on aika raskasta, jos mieliala menee ylös alas. Toivottavasti opin matkalla myös tasaisuutta, Pehkonen pohtii.

Fyysiseltä olemukseltaan hän kokee olevansa hyvässä kunnossa.

– Pidän urheilusta ja treenaan tavallisesti noin neljä kertaa viikossa, Pehkonen sanoo.

Iloinen nainen toivoo, että myös vuorilla on mahdollisuus omaan aikaan, koska hän tarvitsee sitä pysyäkseen positiivisena.

Pehkonen odottaa myös mielenkiinnolla, miten ryhmän kemiat toimivat yhteen.

– On jännittävä nähdä, miten jokainen tulee toimeen itsensä kanssa. Mutta sehän on selvä, että noin pitkän ajan sisällä tulee jotain kahnauksia, parhaan kaverin kanssakin tulisi, Pehkonen pohtii.

Huippujengi keväällä 2016 MTV3-kanavalla. 

Lue myös:

    Uusimmat