Radiojuontaja nappasi roolin supersankarielokuvasta – ensiesiintyminen Cannesissa

Radiojuontaja Renne Korppila on innoissaan nappaamastaan muskeliroolista.

Radiokanava NRJ:n juontajana tunnettu Renne Korppila tullaan näkemään Jesse Haajan ohjaamassa Rendel-supersankarielokuvassa.

Korppila lukeutuu pitkän linjan supersankarifaneihin. Kun Haaja julkaisi Rendelin sosiaalisessa mediassa maaliskuussa 2014, lukeutui Korppila projektin ensimmäisten seuraajien joukkoon.

– Innostuin tästä tietysti kovasti. Korppila on suosikkijuontajani ja hänen aamun radio-ohjelman kuuntelu oli kuulunut vuosikausia aamurutiineihini. Kirjoitin Rennelle ja kysyin häneltä kiinnostusta lähteä mukaan elokuvaan, Haaja kuvailee.

Rooli innokkaana kehonrakentajana tunnetulle Korppilalle löytyi kuin itsestään:

– Kun luin käsikirjoituksen viimeisimmän version, tajusin heti että Lahtaaja-niminen roistohahmo on kuin ilmetty Renne: hemmetin iso kaveri, jolla on tilannekomiikka hallussa, Haaja kertoo.

Korppila on tulevasta elokuvaroolistaan varsin innostunut:

– Pääseminen mukaan tällaiseen projektiin on minulle toteen käynyt unelma. Kuten sanoin, fanitan täysillä tällaista meininkiä, ja kun Haaja tarjosi minulle roolia Rendelistä, oli vastaukseni ehdoton kyllä! Supersankarisarjakuvat ja -filmatisoinnit ovat olleet lähellä sydäntäni pikkupojasta saakka. Ja pikkupoikahan minä olen pohjimmiltani vieläkin, Korppila sanoo.

Korppila nähdään Lahtaajan roolissa ensimmäistä kertaa Cannesin elokuvajuhlilla 14. toukokuuta, jossa järjestetään elokuvan toisen teaser kohtauksen maailmanensi-ilta. Elokuvajuhlien yhteydessä käynnistyy myös Indiegogo-joukkorahoituskampanja. Tavoitteena on saada kerättyä 80 000 dollaria.

Muita elokuvaan kiinnitettyjä näyttelijöitä ovat muun muassaMatti Onnismaa, Kris Gummerus, Rami Rusinen jaAlina Tomnikov. Elokuvan kuvaukset alkavat kuluvan vuoden syyskuussa, ja sen on tarkoitus valmistua vuoden 2016 aikana.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja