Rachel Kauppila Tuksun rasistisista kommenteista: Hänellä ei ole kaikki kotona

Kohublondi Johanna Tukiaisen hyvä ystävä Rachel Kauppila hämmästyi kuullessaan Tukiaisen rasistisista möläytyksistä, joita hän lateli Tuksu-tv-nettisarjassa.

New Yorkiin viime vuoden lopulla muuttanut fitnesstähti ja kohukaunotar Rachel Kauppila on ymmällään Johanna Tukiaisen rasistisista möläytyksistä. Johanna kertoi viime viikolla alkaneen Tuksu-tv-nettisarjan avausjaksossa inhoavansa neekereitä.

– Minäkin inhoan neekereitä. Pahimmat sairaudet tulee Afrikasta, hivit ja ebolat, ne on vaan niin alkukantaisia ihmisiä. Vaaleaihoiset ihmiset on vaan älykkäämpiä ja rikkaampia, ylemmällä tasolla, Tukiainen kertoi viime keskiviikkona alkaneessa Tuksu-tv:ssä.

Tukiaisen oma sarja pyöri vain kolme päivää Hymy-lehden nettisivuilla ennen kuin se lopetettiin.

Luulin sairauden muuttaneen Johannaa

Rachel on hämmentynyt ja järkyttynyt Tukiaisen kommenteista.

– Johanna inhoaa neekereitä? Mistä lähtien? Johannan on aina puhunut olevansa kansainvälinen ihminen, joka on asunut monessa maassa. Hän on myös kertonut, että hänellä on kansainvälisiä ystäviä ympäri maailmaa. Hänen St.Tropezin-lomalla käyttämänsä "henkivartija" oli tummaihoinen, joka juotti hänelle sängyssä kallista samppanjaa, Rachel kertoo Viihdeuutisille.

Rachel luuli, että Johanna olisi oppinut virheistään.

– Luulin, että Johanna on sairauden kautta muuttunut ja kasvanut aikuiseksi. Hänen kommenttinsa osoittavat, että hänellä ei ole ihan kaikki kotona. Kommenteillaan Johanna tuskin kuitenkaan tarkoitti minua, sillä mielestäni en ole tyhmä, sairas, kokematon tai köyhä. Taisin lainata hänelle rahaakin St.Tropezin-lomalla, kun hänellä ei ollut varaa syödä tai tankata autoa, Rachel sanoo.

Johanna, mieti sanojasi

Hänen mielestään Johannan pitäisi harkita sanansa tarkasti.

– Raha ei kasva puussa. On siunaus, että hän on syntynyt rikkaassa maassa. Suomessa meillä kaikilla on hyvät mahdollisuudet hyvään elämään, mutta Afrikassa on köyhyyttä ja rahat vähissä. Johannan kannattaa miettiä sanojaan. Julkisuuden takia ei kannata lyödä itseään halvalla, Rachel neuvoo.

– Itse olen syntynyt köyhässä maassa, joka on minusta elämän rikkaus, hän jatkaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat