Tukiaisen biisin tuottaja: Tuksu laulaa vammoistaan huolimatta

Kohublondi Johanna Tukiaiselle tehdyn biisin tuottaja Tuija Järvinen on huolissaan suojattinsa voinnista. Tukiainen vietti lehtitietojen mukaan sunnuntain vastaisen yön käsiraudoissa sairaalassa.

Johanna Tukiainen nähtiin sunnuntain vastaisena yönä Helsingin Malmin sairaalassa poliisien seurassa. Ilta-Sanomien mukaan hän oli käsiraudoissa.

Johannan oli tarkoitus levyttää hänelle tehty Julkisuus on mua varten -kappale torstaina. Biisin tuottaja Tuija Järvinen huolestui suojatistaan, kun hän luki Tukiaisen oudosta sairaalareissusta.

– Johanna laittoi minulle viestiä, että jotakin on sattunut. En voi kertoa viestin tarkkaa sisältöä, mutta huolestuin siitä todella paljon. Hän ilmoitti samassa viestissä, etteivät hän ja Julia-sisko vammojensa vuoksi välttämättä pysty laulamaan torstaina. Ehdin jo todella huolestua, koska Johanna ei vastannut puheluihini, Järvinen sanoo Viihdeuutisille.

Hän sai lopulta Tukiaiseen yhteyden.

– Johanna ilmoitti, että torstainen studiosessio on voimassa. Hän kertoi laulavansa vammoistaan huolimatta, Järvinen sanoo.

Hän ei halua kuitenkaan kertoa millaisia vammoja Johanna oli saanut ennen dramaattista sairaalareissuaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat